TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Άλλη ομάδα με τον Μπεργκ

Ο Χένινγκ Μπεργκ όταν ήταν στον πάγκο της Ομόνοιας
Ο Χένινγκ Μπεργκ όταν ήταν στον πάγκο της Ομόνοιας © 2020 PETROS KARADJIAS/ASSOCIATED PRESS

Λιγοστά, ως συνήθως, τα παιχνίδια της Δευτέρας, αλλά φαίνεται να υπάρχει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση από το πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Η ΑΪΚ, μια από τις μεγάλες δυνάμεις του σουηδικού ποδοσφαίρου, κάνει φέτος τραγική σεζόν. Έτσι, δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη ότι πριν από μερικές εβδομάδες η διοίκησή της προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, απολύοντας τον Αντρέας Μπράνστρομ, που έδειξε ελάχιστα πράγματα στους οχτώ μήνες που ήταν στον πάγκο, και προσλαμβάνοντας άμεσα τον παλιό Νορβηγό διεθνή στόπερ Χένινγκ Μπεργκ (ως παίκτης μεγάλη καριέρα στην Πρέμιερ με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπλάκμπερν και ως προπονητής με περάσματα, μεταξύ άλλων, από Πάφο, Ομόνοια, Μπλάκμπερν, Λέγκια, Βιντεότον και Στάμπαεκ).

Τρία ματς τρέχει η ΑΪΚ με τον Μπεργκ στον πάγκο, στην πρεμιέρα του έχασε 1-2 από την περσινή πρωταθλήτρια και 2η φέτος στη βαθμολογία Χάκεν σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπου μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, στη συνέχεια έβγαλε διπλό στη Βάρμπεργκς και στην τελευταία αγωνιστική έμεινε στο 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μάλμε. Όσο λοιπόν κι αν το 1-1-1 ρεκόρ του Μπεργκ δεν… τρομάζει, ο απολογισμός είναι σαφώς θετικός, όταν η ΑΪΚ είχε μόνο ένα "εύκολο" παιχνίδι σε αυτή την τριάδα και όταν βέβαια πριν την αλλαγή προπονητή η ομάδα της Στοκχόλμης κυριολεκτικά αγκομαχούσε στο πρωτάθλημα, με απολογισμό μέχρι τότε 2-4-7.

Η ΑΪΚ λοιπόν, μπορεί να βρίσκεται ακόμη στη 14η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού, όμως είναι ξεκάθαρο ότι σταδιακά θα "διορθώσει". Και τώρα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνει ένα μικρό βήμα, παίζοντας στην έδρα της 12ης Σίριους. Η οποία Σίριους εντός έδρας μετρά ρεκόρ 2-1-5, στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια έχει 1-0-3 και στην έδρα της δεν έχει κερδίσει ποτέ τη μεγάλη αντίπαλό της (τρεις ισοπαλίες και τέσσερις νίκες της ΑΪΚ για όλες τις διοργανώσεις).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σίριους – ΑΪΚ: 2 (απόδοση 2.40) 20:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ