ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Προβληματίζει η Σεαρά, πιέζεται ο άσος της Μπαΐα

Ο επιθετικός της Πόντε Πρέτα, Λούκα στο Copa Sudamericana κόντρα στη Σολ ντε Αμέρικα
Ο επιθετικός της Πόντε Πρέτα, Λούκα στο Copa Sudamericana © 2022 JORGE SAENZ/ASSOCIATED PRESS

Η Πόντε Πρέτα προβληματίζει τις πρώτες αγωνιστικές της Serie B και κοντράρεται απόψε στο Σαλβαντόρ απέναντι στην καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Ποντάρισμα στο 2.11

Η δράση στη Serie B Βραζιλίας συνεχίζεται με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, τα ξημερώματα η Μπαΐα δοκιμάζεται κόντρα στην Πόντε Πρέτα σ’ ένα ματς που υπάρχει φαβορί. Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής και τις τελευταίες ώρες επικρατεί έντονη κινητικότητα στο σετ τιμών.

Ο άσος της Μπαΐα έχει πιεστεί αναμενόμενα. Από το 1.65 πλέον κυκλοφορεί στο 1.52 κατά μέσο όρο. Η ομάδα από το Σαλβαντόρ είναι από τα φαβορί για την άνοδο (προβιβάζονται οι τέσσερις πρώτοι), αυτή τη στιγμή είναι τέταρτη με 13 βαθμούς, όσους και η πέμπτη Νοβοριζοντίνο που έχει ματς παραπάνω όμως, ενώ πρωτοπόρος είναι η Κρουζέιρο με 16 σε επτά αγώνες, όσους δηλαδή έχει και η ομάδα του Γκούτο Φερέιρα. Οι ισορροπίες είναι λεπτές, αλλά η Μπαΐα είναι από τα βαριά χαρτιά της κατηγορίας με πιστό κόσμο. Μάλιστα για το αποψινό παιχνίδι έχει εξαντληθεί μεγάλο μέρος των εισιτηρίων και θα δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα.

Έως τώρα είναι εξαιρετική στο Φόντε Νόβα, αφού και τα τρία ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα στο γήπεδό της τα κέρδισε και μάλιστα δίχως να δεχτεί γκολ, μάλιστα το ένα τρίποντο ήταν κόντρα στην Κρουζέιρο με 2-0.

Η Πόντε Πρέτα από την άλλη προσπαθεί να είναι μαχητική, στόχος είναι το πρώτο μισό της βαθμολογίας, αλλά δεν πείθει. Δεν ενθουσιάζει με την αγωνιστική εικόνα της και προβληματίζει με την μπάλα στα πόδια. Χωρίς νίκη στον δρόμο η φιλοξενούμενη με δύο ήττες και μια ισοπαλία, δίχως να σκοράρει στο διάστημα αυτό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πόντε Πρέτα δεν ενθουσιάζει, στον δρόμο ζορίζεται, ενώ η Μπαΐα είναι άλλη κλάση, πιο αξιόπιστη και έχει δυνατή έδρα και πιστό κοινό. Λογικός ο φαβοριτισμός του άσου. Μπορεί να σταθεί με το over 1,5, αφού είναι η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαΐα - Πόντε Πρέτα: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.11), 03:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ