ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Προβάδισμα στο Πράσινο Ακρωτήρι, με γκολ το Ιράκ - Ιορδανία

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού σε Κόπα Άφρικα και Κύπελλο Ασίας. Αμφότερες βρίσκονται στη φάση των “16” αυτή τη στιγμή, πάμε να ξεκοκαλίσουμε τα παιχνίδια αυτά.

Αρχή με το Πράσινο Ακρωτήρι – Μαυριτανία. Τρόμαξε κόσμο το νησιωτικό κράτος στους ομίλους με ρεκόρ 2-1-0 κόντρα σε Γκάνα, Μοζαμβίκη και Αίγυπτο. Είχε μάλιστα εφτά διαφορετικούς σκόρερ στα ισάριθμα γκολ που πέτυχε και κατά γενική ομολογία, έπαιξε και όμορφο ποδόσφαιρο.

Ρεκόρ 0-2-6 έτρεχε η Μαυριτανία στη διοργάνωση πριν την επική νίκη επί της Αλγερίας με 1-0. Οι τρεις βαθμοί από το ματς αυτό ήταν και οι μόνοι που κέρδισε στον όμιλο, όμως ήταν αρκετοί για να της δώσουν την πρόκριση ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Μοιραία κοιτάμε προς τον άσο, η Μαυριτανία θα βασιστεί και πάλι στην άμυνα και όπου τη βγάλει. Το Πράσινο Ακρωτήρι βγάζει έναν αέρα σιγουριάς, θα έχει λογικά την πρωτοβουλία στο παιχνίδι και στο 1,95 μπορεί να στηριχθεί.

Πιο εμπορικό, αλλά με μικρότερο ενδιαφέρον στοιχηματικά το Σενεγάλη – Ακτή Ελεφαντοστού. Τριγμούς προκάλεσε στο στρατόπεδο των Ιβοριανών η ήττα με 4-0 από την Ισημερινή Γουινέα, με τον κόσμο να ξεσπά εντός και εκτός γηπέδου και τον τεχνικό Ζαν Λουί Γκάσε να ωθείται σε παραίτηση. Της χαμογέλασε εν τέλει η τύχη και πέρασε ως μία από τις καλύτερες τρίτες, συνεχίζει προς το παρόν με υπηρεσιακό τον Εμέρς Φαέ, πρώην παίκτη της εθνικής ομάδας.

Απόλυτα επαγγελματικοί και με ηρεμία οι Σενεγαλέζοι, έκανεν το 3/3 στον όμιλο και τρέχουν με χίλια προς τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου. Είναι όμως ιδιαίτερο το ζευγάρι. Η Ακτή Ελεφαντοστού παίζει εντός έδρας, γλίτωσε από τα χειρότερα και πλέον, ούσα και πιο συσπειρωμένη, μπορεί να παλέψει το ματς κόντρα στην κάτοχο του τίτλου. Δεν είναι εξάλλου πως οι Ιβοριανοί υπολείπονται ιδιαίτερα σαν ρόστερ. Θα το αφήσουμε το συγκεκριμένο.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στο Κύπελλο Ασίας, ενδιάφερον έχει το Ιράκ – Ιορδανία. Πάντα ιδιαίτερα τα νοκ-άουτ, οι δύο ομάδες όμως έβγαλαν μάτια επιθετικά στον όμιλο. Το Ιράκ ειδικότερα τρέλανε κόσμο με 3/3 νίκες, μεταξύ των οποίων και ένα 2-1 επί της Ιαπωνίας. Οχτώ γκολ πέτυχε συνολικά στον όμιλο και δικαίως κατέκτησε την κορυφή του ομίλου.

Αξιόμαχη και η Ιορδανία, το άνετο 4-0 επί της Μαλαισίας, ακολούθησε ένα 2-2 με τη Νότια Κορέα, όπου ισοφαρίστηκε στο 90+1’. Έκλεισε βέβαια τις υποχρεώσεις της με ήττα από το Μπαχρέιν με 0-1 και τερμάτισε 3η εν τέλει, όμως τα δείγματα που έδειξε επιθετικά στα δύο πρώτα ματς ήταν εντυπωσιακά. Τσιμπημένο μοιάζει το G/G στο 2,10 με βάση αυτά που έχουν δείξει ως τώρα οι δύο αντίπαλοι.

Χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον το Κατάρ – Παλαιστίνη, ο άσος παίζει αναμενόμενα κοντά στο 1,50 για τους κατόχους του τίτλου, που έκλεισαν τον όμιλο με 3/3 νίκες και μηδέν γκολ παθητικό. Θα επιβεβαιωθεί λογικά η νίκη του φαβορί, η Παλαιστίνη όμως δεν είναι αμελητέα ποσότητα και στον όμιλο πήρε αποτέλεσμα από τα Η.Α.Ε. (1-1), για να προκριθεί εν τέλει ως 3η.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιράκ – Ιορδανία: G/G (απόδοση 2.05), 13:30
  • Πράσινο Ακρωτήρι – Μαυριτανία: 1 (1.95), 19:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ