ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πνίγεται στην εσωστρέφεια η Μπόκα Τζούνιορς

Ο Ντάριο Μπενεντέτο απογοητευμένος μετά από ματς κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι στο Copa Libertadores
Ο Ντάριο Μπενεντέτο απογοητευμένος μετά από ματς κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι © 2022 FERNANDO VERGARA/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί για τη δεύτερη αγωνιστική του Copa Libertadores την Όλγουεϊς Ρέντι δίχως να έχει περιθώρια λάθους. Ρίσκο με το 3.11.

Δεν έχει άλλα περιθώρια η Μπόκα Τζούνιορς. Η νίκη στο superclasico πιο πολύ κακό τής έκανε, παρά καλό. Από εκείνο το 1-0 επί της Ρίβερ Πλέιτ ακολούθησαν δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Αυτό που πόνεσε περισσότερο ήταν η ήττα με 2-0 στην Κολομβία κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι στην πρεμιέρα των ομίλων του Copa Libertadores την προηγούμενη εβδομάδα. Άθλια εμφάνιση, αρκετά προβληματική. Μεγάλος στόχος είναι το Copa Libertadores φέτος ώστε να ισοφαρίσει την επίδοση των 7 κατακτήσεων της Ιντεπεντιέντε, αλλά με τέτοιες πρεμιέρες οφείλει να ανεβάσει το ρυθμό της. Έχει βέβαια και τιμωρημένους παίκτες και ο Μπατάλια έχει συγκεκριμένες επιλογές.

Κόντρα στη Βέλεζ για το πρωτάθλημα κόλλησε στο 0-0 στο Αμαλφιτάνι σε μια αναμέτρηση που έκανε γερό ροτέισον. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Φιγάλ (αμυντικός), Άβιλα (αμυντικός), Φάμπρα (αμυντικός), Χουάν Ραμίρεζ (χαφ), Όσκαρ Ρομέρο (μεσοεπιθετικός), Σεμπάγιος (επιθετικός) και Μπενεντέτο (επιθετικός). Ρόχο (αμυντικός), Μολίνας (χαφ), Σεμπάστιαν Βίγια (επιθετικός) δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας.

Η Όλγουεϊς Ρέντι (01:15 LIVE από το SPORT24) κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Copa Libertadores. Πήρε μεγάλη νίκη στη Βολιβία επί της Κορίνθιανς δημιουργώντας ουκ ολίγες ευκαιρίες, πιέστηκε βέβαια, αλλά με αυτό το 2-0 πήρε σημαντική τόνωση ηθικού, αφού παραδοσιακά η Τιμάο περνάει από τη Βολιβία. Στο πρωτάθλημα έπαιξε την Παρασκευή με αλλαγές και κέρδισε εύκολα 6-2 την Ουνιβερσιτάριο ντε Βίντο. Μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται εντός τετράδας στην εγχώρια λίγκα με 11 βαθμούς, όσους πάντως έχει και η Ρόγιαλ Πάρι (5η). Πρωτοπόρος η Ατλέτικο Παλμαφλόρ με 16 βαθμούς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα κυκλοφορεί στο 1.10 και δεδομένων των συνθηκών και του γεγονότος πως πνίγεται στην εσωστρέφεια και αμυντικά δεν είναι τόσο συνεπής τελευταία δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και το μομέντουμ. Η φιλοξενούμενη έχει άλλον αέρα, έχει αυτοπεποίθηση, σαφώς κατώτερη ποιοτικά και τίποτα να χάσει. Συν τοις άλλοις είχε και δύο μέρες περισσότερες για ξεκούραση και προετοιμασία. Ξεφεύγουν οι τιμές του Goal/Goal στο 3.11.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Όλγουεϊς Ρέντι: Goal/Goal (απόδοση 3.11), 01:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ