ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιο φρέσκια η Τορίνο, με αγορές τερμάτων στα λάτιν παιχνίδια

Jeison Lucumi of Colombia's Tolima reacts during a Copa Libertadores round of sixteen second leg soccer match against Brazil's Flamengo at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Jeison Lucumi of Colombia's Tolima reacts during a Copa Libertadores round of sixteen second leg soccer match against Brazil's Flamengo at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Silvia Izquierdo) © 2023 SILVIA IZQUIERDO/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το βραδινό πρόγραμμα.

Αν εξαιρέσει κανείς τα ματς σε Europa League και Conference, το Τορίνο – Λάτσιο είναι εκείνο που ξεχωρίζει από το κουπόνι της Πέμπτης. Έξι ματς αήττητοι οι γηπεδούχοι, ατσάλινοι αμυντικά φέτος, με παθητικό μόλις έξι γκολ μέσα στην έδρα τους, ενώ γενικότερα έχουν 12/25 καθαρά δίχτυα (2η στο πρωτάθλημα, μονάχα η Ίντερ έχει περισσότερα).

Συνεχόμενα τα παιχνίδια για τη Λάτσιο, η οποία έκανε την υπέρβαση στο α’ ματς με την Μπάγερν Μονάχου (1-0) στους “16” του Champions League, μετά όμως το πλήρωσε με το 1-2 από την Μπολόνια. Πιο φρέσκια η Τορίνο, με κορυφαία άμυνα και λιγότερες... σκοτούρες, θα της δώσουμε το προβάδισμα στο 2,45.

Απαραίτητος από εκεί και πέρα μοιάζει ο ελιγμός με τις λάτιν επιλογές, πρώτη επιλογή τα λίγα γκολ στο Ντεπόρτες Τολίμα – Μπουκαραμάνγκα. Μια ανάσα από τον τελικό έφτασε η Τολίμα στο Κλαουζούρα, βγήκε όμως 2η στο γκρουπ της ημιτελικής φάσης (-1 από την 1η θέση). Πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή, έχει μπει περίφημα στη σεζόν (5-1-1).

Εκτός playoffs έμεινε στο Κλαουσούρα η Μπουκαραμάνγκα, έχει μπει κι εκείνη δυναμικά φέτος (3-3-1), βασίζοντας σχεδόν τα πάντα στην άμυνά της. Χαρακτηριστικά τα 7/7 Under 2,5 που μετρά, την ίδια στιγμή που η αντίπαλός της ξεκίνησε με τρία σερί Over 2,5, όμως ύστερα μπήκε κι εκείνη στον δρόμο των λίγων τερμάτων (τέσσερα συνεχόμενα Under 2,5). Ζευγάρι με προϊστορία στα λίγα γκολ, πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους στην έδρα αυτή, επιβεβαίωσαν το... Under 1,5. Τίμιο το Under 2.5 στο 1,75.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Σπορτίβο Τρινιντένσε – Ελ Νασιονάλ για τα προκριματικά του Copa Libertadores. Ομάδα από την Παραγουάη η πρώτη, ιδιαίτερες απαιτήσεις δεν υπάρχουν, καθώς μόνο και μόνο η παρουσία της εδώ, μοιάζει με επιτυχία. Με σερί 1-0-5 έχει ξεκινήσει τη σεζόν στο πρωτάθλημα, εκεί όπου μετρά 6/6 G/G & Over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ιστορικο σωματείο αντιθέτως η Ελ Νασιονάλ από τον Ισημερινό, λαμβάνει μέρος για 26η φορά στη διοργάνωση. Χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια της και τον 75χρονο Έβερ Αλμέιδα στο τιμόνι της, φαίνεται πως υπάρχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα πριν αρχίσει η σεζόν. Πρόκειται πάντως για μια ομάδα που πάντοτε παίζει επιθετικά και ιστορικά, δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Παραγουάη, επομένως υπάρχει και αυτό το κίνητρο στη μέση.

Λογικό φαβορί τα πολλά γκολ, φουλ ανοιχτά τα παιχνίδια της Τρινιντένσε, με επιθετικό στιλ η Ελ Νασιονάλ. Ικανοποιεί το Over 2,5 στο 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο – Λάτσιο: 1 (απόδοση 2.45), 21:45
  • Τολίμα – Μπουκαραμάνγκα: Under 2,5 (απόδοση 1.75), 23:00
  • Σπορτίβο Τρινιντένσε – Ελ Νασιονάλ: Over 2,5 (απόδοση 1.80), 00:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ