TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιέζεται το Χ στο Κόστα Ρίκα - Καναδάς

Ο Ορτίζ της Κόστα Ρίκα κόντρα στον Λαριέα του Καναδά στο Gold Cup
Ο Ορτίζ της Κόστα Ρίκα κόντρα στον Λαριέα του Καναδά © 2022 BRANDON WADE/ASSOCIATED PRESS

Ο Καναδάς θέλει να διατηρήσει την πρωτιά στην προκριματική φάση της CONCACAF για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ωστόσο η Κόστα Ρίκα έχει κίνητρο και φόρμα. Ποντάρισμα στο 2.91.

Η προκριματική φάση στη ζώνη της CONCACAF για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον τώρα που φτάνουμε στην τελική ευθεία. Στον όμιλο συμμετέχουν οκτώ ομάδες, οι τρεις πρώτες πάνε απευθείας στο Κατάρ, ενώ η τέταρτη παίρνει μέρος στα μπαράζ. Ο Καναδάς είναι πρώτος με 25 βαθμούς, ακολουθούν ΗΠΑ και Μεξικό με 21. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Παναμάς με 17 βαθμούς και ακολουθεί η Κόστα Ρίκα με 16.

Η Κόστα Ρίκα φιλοξενεί τον Καναδά απόψε τα ξημερώματα (04:05 LIVE από το SPORT24 ) σε μια πολύ καθοριστική αναμέτρηση. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές την επόμενη εβδομάδα οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν Ελ Σαλβαδόρ (εκτός) και ΗΠΑ (εντός). Από την άλλη πλευρά ο Καναδάς θα φιλοξενήσει την Τζαμάικα και θα δοκιμαστεί εκτός έδρας με τον Παναμά. Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται πτώση στην ισοπαλία που από το 3.00 έπεσε μέχρι και στο 2.75 κάποια στιγμή. Ο άσος ανεβαίνει από το 2.85 πλέον κυκλοφορεί στο 3.05 με 3.10. Την ίδια ώρα το διπλό έπεσε στο 2.44.

Ο Καναδάς έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο σ’ αυτή την προκριματική φάση, έδειξε ότι μπορεί να παίξει και χωρίς τον σταρ Ντέιβις. Αξίζει να βρίσκεται στο Κατάρ, ενώ η πρωτιά του ομίλου αποτελεί κίνητρο για άλλους, ωστόσο δεν θα έρθει το τέλος εάν δεν το πετύχει και απόψε, αφού μπορούν να την εξασφαλίσουν και την επόμενη εβδομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κόστα Ρίκα τον προηγούμενο μήνα ήταν εκπληκτική, διαθέτει έμπειρες μονάδες, έδειξε θετικά στοιχεία με τους επτά βαθμούς που πήρε σε τρία ματς. Στα 13 τελευταία παιχνίδια μετράει μόνο 4 ήττες, οι δύο από τον Καναδά, και από μια κόντρα σε ΗΠΑ και Μεξικό. Όλα όμως αυτά τα ματς κρίθηκαν στο όριο. Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για την Κόστα Ρίκα, που μετά από μια περίοδο εσωστρέφειας με τις τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων και την ισοπαλία με το Μεξικό μπήκε για τα καλά στο κόλπο των μπαράζ βγάζοντας ανταγωνιστικότητα στο χορτάρι και μεγάλη θέληση. Ο Καναδάς δεν θα χαλαρώσει, η Κόστα Ρίκα όμως θα τα δώσει όλα. Η αλληλεξουδετέρωση φαντάζει εφικτή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόστα Ρίκα - Καναδάς: Χ (απόδοση 2.91), 04:05
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ