BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πεντάδα από το Top-5 της Ευρώπης σε απόδοση 27.43

Ο Ντόνιελ Μάλεν της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φράιμπουργκ για την Bundesliga 2023-2024 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ντόνιελ Μάλεν της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φράιμπουργκ για την Bundesliga 2023-2024 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 © 2024/MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Πέντε παιχνίδια από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχει συλλέξει το Freetips247.com για το Σάββατο (17/02).

Ξεκινάμε από το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, αυτό μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι στις 19:30. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία στην Premier League, καθώς εδώ κι έξι αγωνιστικές παραμένει χωρίς ήττα, ούσα στην κορυφή της βαθμολογίας με 52 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική, χωρίς να πατήσει και γκάζι, επικράτησε 2-0 της Έβερτον.

Από την άλλη, η Τσέλσι αν και δυσκολεύτηκε τελικά κατάφερε να επικρατήσει 3-1 της Κρίσταλ Πάλας και με αυτόν τον τρόπο να βάλει στοπ στο αρνητικό σερί που έτρεχε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, με δύο ήττες. Μετά από αυτό το τρίποντο έφτασε τους 34 βαθμούς στην 10η θέση της βαθμολογίας. Όσον αφορά την αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση, η Μάντσεστερ Σίτι νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ όταν παίζει εντός έδρας, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει χάσει από την Τσέλσι στους τελευταίους 4 αγώνες. Επιπλέον, στα 6 από τα 8 τελευταία ματς των Πολιτών εντός έδρας σημειώθηκε το Over 2.5. Γι' αυτό και θα επιλέξουμε το 1 & Over 2,5 σε απόδοση 1.80.

Στις 22:00 η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρεται στην έδρα της Ναντ. Έπειτα από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, η αποψινή γηπεδούχος έβαλε «στοπ» την περασμένη αγωνιστική, καθώς επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Τουλούζ και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 12η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Πάντως, η ιστορία δεν είναι υπέρ της απόψε καθώς έχει χάσει στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσον αφορά την Παρί, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε συνεχίζει αλώβητη στη Ligue 1, ούσα πρώτη με 50 βαθμούς και στο +11 από τη δεύτερη Νις. Επιπλέον, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ νικούσε και στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στο πρωτάθλημα. Βέβαια, η Ναντ στην έδρα της βρίσκει γκολ, όπως και η Παρί εκτός. Γι' αυτό κρατάμε το Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2.02

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16:30, το Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ συγκεντρώνει τα φώτα της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι Λύκοι συνεχίζουν την απογοητευτική τους πορεία, ειδικά μετά το γεγονός ότι στα τελευταία έξι ματς δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, μετρώντας 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Έτσι, σήμερα βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς. Από την άλλη, η Ντόρτμουντ, συνεχίζει την ανοδική της πορεία, μετρώντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος.

Το εντυπωσιακότερο όμως όλων είναι ότι οι Βεστφαλοί δεν έχουν χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες στη Bundesliga, ενώ στα τελευταία 6 από τα 7 παιχνίδια της είχαμε περισσότερα από 2.5 τέρματα. Με βάση ότι η Βόλφσμπουργκ μετράει 3 διαδοχικά Goal/Goal σε ισάριθμα εντός έδρας ματς και ότι η Ντόρτμουντ σκοράρει ακατάπαυστα τελευταία, θα κρατήσουμε το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.80.

Ο Τσάβι καλείται να βρει λύσεις

Στη La Liga και στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Θέλτα με την Μπαρτσελόνα. Οι Κέλτες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους τις τελευταίες αγωνιστικές στη La Liga. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αν και πάλεψαν, στο τέλος γνώρισαν την ήττα από την Χετάφε με 3-2. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της Θέλτα στα τελευταία 6 ματς, έχοντας παράλληλα 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Έτσι, σήμερα βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Από την άλλη, τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα συνεχίζονται, με το μέλλον του Τσάβι να θεωρείται αβέβαιο. Έπειτα από δύο σερί νίκες, οι Καταλανοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με τη Γρανάδα. Ένα αποτέλεσμα που τους κράτησε στην 3η θέση με 51 βαθμούς αλλά στο -10 από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Βέβαια, η Μπαρτσελόνα έχει εκτός έδρας ρεκόρ αυτή τη σεζόν: 6N - 5I - 0Η κι αυτό θα επιδιώξει να διευρύνει σήμερα. Δηλαδή, το αήττητο σερί της μακριά από το σπίτι της. Η ιστορία των αναμετρήσεων μας οδηγεί να ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 1.95, ειδικά από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα παιχνίδια της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε το πρόγραμμα με το εκτός έδρας ματς της Γιουβέντους με τη Βερόνα στις 19:00. Η γηπεδούχος συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα της, η οποία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει απολογισμό 1-2-2, ούσα 18η θέση στην κατάταξη της Serie A. Την περασμένη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη, δίχως τέρματα, με τη Μόντσα, παρά το γεγονός ότι είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Από την άλλη, η Γιουβέντους δεν πείθει με την εικόνα της και την περασμένη αγωνιστική μάλιστα, χάρισε το πρωτάθλημα στην Ίντερ, μετά και την δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Ουντινέζε με 1-0 στο Τορίνο. Πάντως, η Βερόνα δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους τελευταίους 4 αγώνες ενάντια στην Γιουβέντους. Η γηπεδούχος καλείται να βρει απαντήσεις αν θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, όπως το ίδιο οφείλει να πράξει και η Γηραιά Κυρία. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα 5 από τα 9 μεταξύ τους ματς, σε απόδοση 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ – Μπορούσια Ντόρτμουντ: Goal/Goal & Over 2,5 (1.80), 16:30
  • Βερόνα – Γιουβέντους: Goal/Goal (2.15), 19:00
  • Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: 1 & Over 2,5 (1.80), 19:30
  • Θέλτα – Μπαρτσελόνα: Goal/Goal & Over 2,5 (1.95), 19:30
  • Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Goal/Goal & Over 2,5 (2.02), 22:00

Απόδοση πεντάδας: 27.43

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ