TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παράδοση και μομέντουμ οδηγούν στο 2.92 στο Μεξικό

Ο Εντουάρντο Τόρες της Τσίβας Γουαδαλαχάρα κόντρα στους Λ.Α. Γκάλαξι
Ο Εντουάρντο Τόρες της Τσίβας Γουαδαλαχάρα © 2022 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

Για τη δέκατη αγωνιστική του Απερτούρα στο Μεξικό η Νεκάξα κοντράρεται με τη Γουαδαλαχάρα σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που φόρμα και παράδοση οδηγούν σε ποντάρισμα σε απόδοση 2.92.

Συνεχίζεται η δράση στο Απερτούρα του Μεξικού, με το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής να ανοίγει με την αναμέτρηση μεταξύ της Νεκάξα και της Γουαδαλαχάρα. Η Νεκάξα είναι έβδομη με 13 βαθμούς συγκομιδή μετά από εννιά ματς και στις θέσεις του ρεπεσάζ, την ίδια ώρα η Γουαδαλαχάρα έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς μετά από οκτώ ματς, βρίσκεται στην προτελευταία θέση και καταγράφει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Προέρχεται από 1-1 με την Άτλας σ’ ένα ματς που δεν την ήθελε η μπάλα και ο αντίπαλος γκολκίπερ ενώ στα 43 δευτερόλεπτα τής ακυρώθηκε γκολ από το VAR. Βρέθηκε να παίζει από το 9’ με παίκτη παραπάνω, ενώ από το 38’ έπαιζε και η ίδια με δέκα, κόντρα στη ροή του αγώνα δέχτηκε το γκολ στο 63’, ισοφάρισε στο 84’. Δεν της άξιζε να χάσει, ήταν η καλύτερη του αγώνα και αναγνωρίστηκε αυτό, ενώ οι παίκτες βγήκαν μπροστά σε μια προσπάθεια συσπείρωσης.

Η Νεκάξα είχε λιγότερες μέρες ξεκούρασης αφού έπαιξε την Τρίτη, από την Τσίβας. Πήρε το 2-2 στην έδρα της Πουέμπλα δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ, πιέστηκε αρκετά, είχε τις στιγμές της, αλλά η αντίπαλος ήταν πιο δραστήρια. Δεν κρύφτηκε ο Λοσάνο, τεχνικός της ομάδας που είδε την ομάδα του να μην πιάνει καλή απόδοση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γουαδαλαχάρα έχει μεγαλύτερη ανάγκη από τη νίκη, αλλά η Νεκάξα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Δέχεται φάσεις, αλλά και στην κακή της ημέρα καταφέρνει και σκοράρει, μετρώντας τρία σερί Goal/Goal. Από τον Αύγουστο του 2008 έως και σήμερα η Γουαδαλαχάρα δεν έχει χάσει ως φιλοξενούμενη απέναντι στη σημερινή αντίπαλό της μετρώντας 5 νίκες και 3 ισοπαλίας. Η ανάγκη για βαθμούς και η πρόσφατη εμφάνισή της οδηγούν προς τα δεξιά, αλλά το ματς έχει πολύ και το 1-1. Αξίζει το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 & Goal/Goal που κυκλοφορεί στο 2.92.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νεκάξα - Γουαδαλαχάρα: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.92), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ