ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παίρνει ξανά εμπρός ο Χάλαντ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Λειψία | 28 Νοεμβρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Λειψία | 28 Νοεμβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των 16 του Champions League. Η Κοπεγχάγη υποδέχεται στο Πάρκεν τη Μάντσεστερ Σίτι και η Λειψία στο Ρεντ Μπουλ Αρένα τη Ρεάλ.

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ στη Δανία, όπου η Κοπεγχάγη θα φιλοξενήσει το φόβητρο της Μάντσεστερ Σίτι. Προφανώς και υπάρχει φαβορί, τόσο για τη νίκη στο πρώτο ματς, όσο και για την πρόκριση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Σίτι θα κάνει περίπατο.

Είναι άλλη ομάδα η Κοπεγχάγη όταν αγωνίζεται μπροστά στον κόσμο της και με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί το κοινό της. Βγάζει άλλη δυναμική, 7-6-1 εντός έδρας στο Champions League. Η μοναδική ήττα απέναντι στην Μπάγερν φέτος και αυτή με τα χίλια ζόρια.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Η Σίτι δέχθηκε γκολ στα πέντε από τα έξι στη φάση των ομίλων, μπορεί να δεχθεί και εδώ. Πάντως, με την επιστροφή του Έρλινγκ Χάλαντ οι “πολίτες” αποκτούν ξανά το... τρομακτικό τους πρόσωπο. Ο Νορβηγός είχε να σκοράρει 418 λεπτά στην Premier League, αλλά στο τελευταίο με την Έβερτον ξεκλείδωσε αυτός το ματς, βάζοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του για το τελικό 2-0. Στο 3.30 να ανοίξει το σκορ και στην Κοπεγχάγη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λειψία φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ με εξαίρεση δύο ματς κόντρα στην Ατλέτικο, δεν έχει χάσει από κανέναν φέτος και φυσικά ταξίδεψε στη Γερμανία ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Η απουσία βέβαια του Μπέλιγχαμ είναι κομβική και ίσως χαλάσει κάπως την ισορροπία της. Ο Αντσελότι είναι αναγκασμένος να παίξει με δίδυμο ανάγκης στους στόπερ. Η Λειψία μπορεί να μην έχει αυτή τη στιγμή την απαιτούμενη ορμή για να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα της Ρεάλ, αλλά στην έδρα της έχει σίγουρα τη δυνατότητα να σκοράρει.

Το G/G & Over 2,5 μοιάζει η πιο λογική επιλογή. Από σκόρερ έχει ενδιαφέρον η περίπτωση του Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην είναι το πρώτο όνομα των μερένγκες, έχει ωστόσο φέτος σκοράρει στα μισά ευρωπαϊκά παιχνίδια τους. Βρήκε δίχτυα και στο πρόσφατο ματς με τη Ζιρόνα, έφτασε τα 13 γκολ στη σεζόν και το anytime του προσφέρεται στο 3.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοπεγχάγη – Μαν. Σίτι: Χάλαντ πρώτος σκόρερ (3.30), 22:00
  • Λειψία - Ρεάλ: Ροντρίγκο Anytime (απόδοση 3.00), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ