TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τα γκολ στο Champions League

Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Supercopa 2023 στο "Αλ-Αγουάλ Παρκ", Ριάντ | Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024
Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Supercopa 2023 στο "Αλ-Αγουάλ Παρκ", Ριάντ | Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 © 2024/AP IMAGES

Ανοίγει η αυλαία στη φάση των "16" του Champions League με τα Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης και το Total Betting του Match Money θα κάνει παιχνίδι με τα γκολ.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τη Μάντσεστερ Σίτι, με το διπλό να παίζει αναμενόμενα κοντά στο 1.20, κόντρα σε έναν αντίπαλο που προφανώς έχει τρυπήσει ήδη το ταβάνι του.

Δεν θα είναι τόσο εύκολο όμως στην Κοπεγχάγη, κάτι που φάνηκε και πέρυσι, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων και η Σίτι δεν κέρδισε εκεί μέσα (0-0). Στην εξίσωση μπαίνει φυσικά και το εξαιρετικό εντός έδρας ρεκόρ της Κοπεγχάγης στη διοργάνωση (7-6-1), μοναδική ήττα φέτος από την Μπάγερν (1-2) και αυτή με πολύ ζόρι για τους Βαυαρούς.

Χωρίς επίσημο αγώνα από τις 12/12 η Κοπεγχάγη λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος Δανίας, δεν θα έχει στη διάθεσή της εδώ τον πολύτιμο χαφ Λεράγκερ, που σκόραρε τρεις φορές στη φάση των ομίλων.

Στο ρελαντί η Σίτι πέρασε από τον όμιλο, κέρδισε την κορυφή του για 8η σερί σεζόν. Σχετικά αγχωτικό το 2-0 επί της Έβερτον το Σάββατο, με τον Χάαλαντ να σκοράρει δις και να βρίσκει ξανά την επαφή του με τα δίχτυα μετά από 418 λεπτά στο πρωτάθλημα.

Χαμηλό όπως αναφέρθηκε ήδη το διπλό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε με αυτό. Προτιμότερη η ενασχόληση με τα γκολ, η Κοπεγχάγη έδειξε εξαιρετικά δείγματα σε έναν απαιτητικό όμιλο με Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γαλατασαράι και βρήκε σκορ σε 4/6 αγώνες. Στο έναν από τους δύο όπου δεν σκόραρε έχασε... πέναλτι, ενώ στον άλλον η αποστολή ήταν υπερβολικά απαιτητική (0-0 στο Μόναχο με την Μπάγερν). Αξίζει μια ζαριά το G/G & Over 2,5 στο 2.50.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Μεγαλύτερο ίσως το ενδιαφέρον στο Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκκωφαντικό 4-0 επί της Χιρόνα προέρχεται η "βασίλισσα" στο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας ποιος είναι το αφεντικό στην Ισπανία. Δεν ήταν όλα ρόδινα βέβαια, καθώς χτύπησε ο Μπέλιγχαμ και θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες. Υπάρχουν προβλήματα ακόμα στα στόπερ και ο Αντσελότι θα αναγκαστεί να κατεβάσει πειραματική σύνθεση.

Από εκεί και πέρα, με 6/6 νίκες πέρασε τον όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης, αήττητη εδώ και 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Γενικότερα φέτος, μετρά μονάχα δύο ήττες και αυτές από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η μία εξ αυτών στην παράταση.

Δεν είναι στα καλύτερά της από την άλλη η Λειψία, που τρέχει ρεκόρ 1-1-3 στην Bundesliga και βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός της τετράδας. Άνετα προκρίθηκε από τον όμιλο με τέσσερις νίκες, μονάχα από τη Σίτι έχασε δύο φορές, σκοράροντας πάντως και στα δύο παιχνίδια με τους "πολίτες".

Πάμε με τα γκολ κι εδώ, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να το πάει μέχρι τέλους και είναι το απόλυτο φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρωμα, η απουσία του Μπέλιγχαμ όμως είναι κομβική και το δίδυμο ανάγκης στα στόπερ (Νάτσο, Καμαβινγκά) εγείρει ερωτήματα. Έχει την ευκαιρία να βρει σκορ η Λειψία μέσα στην έδρα της. Παρά τα αρνητικά τελευταία της αποτελέσματα εξάλλου, διατηρεί συνέπεια στο γκολ. Στο 1.90 το G/G & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοπεγχάγη – Μάν. Σίτι: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.50), 22:00
  • Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ