TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παίρνει ρεβάνς η Σπόρτινγκ από την Μπράγκα

Sporting's Viktor Gyoekeres celebrates after scoring his side's first goal during the Europa League group D soccer match between Sporting CP and Atalanta at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Oct. 5, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Viktor Gyoekeres celebrates after scoring his side's first goal during the Europa League group D soccer match between Sporting CP and Atalanta at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Oct. 5, 2023. (AP Photo/Armando Franca) AP

Δύο βραδινά bets από τον Λάμπρο Μπαλάφα στο 2.10 και στο 3.00.

Το πρωτάθλημα Πορτογαλίας εξελίσσεται σε μια μάχη ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Μπενφίκα. Οι “αετοί” πέρασαν μπροστά με δύο βαθμούς, αλλά η ομάδα του Αμορίμ φιλοξενεί απόψε την Μπράγκα και με νίκη επιστρέφει μόνη στην κορυφή, έστω και οριακά.

Οι δύο ομάδες είχαν παίξει πρόσφατα στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Μπράγκα να παίρνει τη νίκη 1-0, έχοντας είναι η αλήθεια αρκετή τύχη, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα παίζουν ρόλο. Η σημερινή κόντρα στο “Ζοσέ Αλβαλάδε” θα διεξαχθεί υπό διαφορετικές συνθήκες, η Σπόρτινγκ στο... κάστρο της είναι απόλυτη με 10 στα 10, σκοράρει με τρομερή άνεση, ο Γκιόκερες ηγείται της επιθετικής γραμμής. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις στιγμές τους, δεν θα είναι εύκολο να αμυνθούν, αλλά αν το ματς ανοίξει οι πιθανότητες δεν θα είναι με το μέρος τους.

Σπάει την παράδοση η Μίλαν

Σπουδαίο ματς διεξάγεται στο “Σαν Σίρο” η Μίλαν φιλοξενεί την Νάπολι και έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί ξεκάθαρα στην 3η θέση, αποβάλλοντας το άγχος για τη συνέχεια. Είναι καλά οι “ροσονέρι” το τελευταίο διάστημα, ο Ζιρού κάνει την διαφορά στην επίθεση, ανεβασμένος με κρίσιμα γκολ είναι και ο Λόφτους-Τσικ. Οι “παρτενοπέι” από την άλλη παίζουν διαρκώς χωρίς τον σκόρερ τους Οσίμχεν (απουσιάζει στο Κόπα Άφρικα, σήμερα είναι ο τελικός Νιγηρία-Ακτή Ελεφαντοστού), το γκολ έρχεται με αρκετό ιδρώτα, η 4η θέση είναι ο ρεαλιστικός στόχος, αλλά και πολλοί οι... μνηστήρες. Δυσκολεύεται η Νάπολι στην παραγωγή φάσεων, ειδικά αν δεν είναι σε καλή μέρα ο Κβαρατσκέλια, η Μίλαν πείθει περισσότερο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μπράγκα, η έδρα παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο, η ομάδα του Αμορίμ μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της, οι φιλοξενούμενοι λογικά θα σκοράρουν, αλλά μέχρι εκεί.

Έχει ευκαιρία η Μίλαν να ξεκαθαρίσει με την 3η θέση και υπό προϋποθέσεις να στοχεύσει και στην 2η, η φετινή Νάπολι είναι αποδυναμωμένη, ο άσος στο 2.10 μπορεί να επιβεβαιωθεί, κόντρα στην προϊστορία των τελευταίων 10 ετών (0-4-6) που θέλει τον γηπεδούχο να μην κερδίζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπόρτινγκ – Μπράγκα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 20:00
  • Μίλαν – Νάπολι: 1 (2.10), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ