ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι σε Γαλλία και Ισπανία

Ο Πελεγκρίνο στον πάγκο της Βέλεζ
Ο Πελεγκρίνο στον πάγκο της Βέλεζ AP PHOTO/DOLORES OCHOA, POOL

Ένα διπλό φαβορί από τη γαλλική Ligue 1 και μία κόντρα στην ισπανική La Liga.

Μονπελιέ – Λιλ. Η Λιλ, συνολικά μέχρι τώρα, κάνει σταθερά καλή σεζόν. Στην 5η θέση της βαθμολογίας και με μόλις μία ήττα τους τελευταίους τέσσερις μήνες (6-5-1). Στο 2024 έχει μπει με το απόλυτο και με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, που, έστω κι αν ήταν εύκολα (3-0 τη Λοριάν και δύο νίκες-προκρίσεις στο κύπελλο επί ομάδων μικρών κατηγοριών), σίγουρα φτιάχνουν ψυχολογία. Η Μονπελιέ, που φυσικά είναι ομάδα άλλων κυβικών, δεν κακή χρονιά, όμως και τίποτα το ιδιαίτερο: 12η στα βαθμολογία, πολύ μακριά από κάτι πρωταγωνιστικό και στο +4 από τον υποβιβασμό. Κι αυτή την περίοδο δεν φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της. Όχι τόσο για την ήττα της στο μοναδικό παιχνίδι πρωταθλήματος το 2024 (2-0 από την Μπρεστ), αλλά γιατί το ρόστερ της έχει πληγεί από τις απουσίες των διεθνών.

Η Λιλ, επιπλέον, έχει και πολύ καλή παράδοση στο Μονπελιέ, όπου μετράει τέσσερα σερί διπλά (8-3 τέρματα) και συνολικά 7-0-2 την τελευταία δεκαετία. Δεν είναι βέβαια κάτι εξαιρετικό η απόδοση του διπλού, που παίζει γύρω στο 2,00, αλλά αν μη τι άλλο αποτελεί ένα λογικό και δικαιολογημένο φαβορί.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Κάδιθ – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αν δεις κάπως επιφανειακά το συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε φυσικά και δεν θα σου προκαλέσει εντύπωση ότι το διπλό είναι φαβορί του 1,70 και ο άσος φτάνει μέχρι και το 5,50. Η Μπιλμπάο κάνει πολύ δυνατή σεζόν, είναι 5η στη βαθμολογία και έχει φτάσει ταυτόχρονα και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ενώ η Κάντιθ, από την άλλη, είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, στη 18η θέση, και η φόρμα της δράμα: από τρεις σερί ήττες και 17 παιχνίδια χωρίς νίκη: 0-8-9 το ρεκόρ της, τελευταία νίκη το 3-1 επί της Βιγιαρεάλ την 1η Σεπτεμβρίου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αυτή όμως είναι μόνο η πρώτη ανάγνωση. Πρώτα από όλα όσον αφορά την Μπιλμπάο. Η οποία ναι μεν πάει σούπερ φέτος, αλλά έρχεται από πολύ επίπονη εβδομάδα. Οι Βάσκοι έπαιξαν μόλις την Τετάρτη τον δραματικό προημιτελικό του κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα, όπου πήραν τελικά την πρόκριση στην παράταση με 4-2.

Κι όσον αφορά την Κάδιθ, ακριβώς αυτή η πολύ κακή της φόρμα οδήγησε τη διοίκηση να πατήσει το γνωστό κόκκινο κουμπί που πατάνε οι διοικήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις και να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Ήδη πριν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Αλαβές τα ρεπορτάζ ήθελαν τον Σέρχιο να έχει τελειώσει. Και όντως, η Κάντιθ έχασε 1-0 και άμεσα ανακοινώθηκε η απόλυση του 47χρονου Ισπανού. Και στη συνέχεια, επίσης άμεσα, ανακοινώθηκε και το όνομα του διαδόχου του, του Αργεντίνου Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονπελιέ – Λιλ: 2 (απόδοση 2.05), 14:00
  • Κάδιθ – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 1Χ (απόδοση 2.15), 17:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ