ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παιχνίδι με δύο κόντρες στο 2.65 και στο 5.70

Ο άσος της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ούγκο Λάρσον
Ο άσος της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ούγκο Λάρσον AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το Match Money επιλέγει δύο αποδόσεις αουτσάιντερ με αξία, από τα σαββατιάτικα ματς Στουτγάρδης – Άιντραχτ και Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στουτγάρδη – Άιντραχτ: Η Στουτγάρδη με το σπουδαίο διπλό με 1-0 στο Ντόρτμουντ έφτασε στους 60 βαθμούς, έχει +7 από την αντίπαλό της και είναι αγκαλιά με την έξοδο στο Champions League. Και τρέχει αήττητο δέκα αγώνων, ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία της, ωστόσο σε απόδοση μόλις 1.55 ο άσος της στο ματς με την Άιντραχτ δεν έχει αξία και προδιαθέτει για την κόντρα.

Η Άιντραχτ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, κάθε άλλο, διεκδικεί με τη σειρά της την ευρωπαϊκή έξοδο και στα τελευταία δύο ματς κάπως συμμαζεύτηκε αμυντικά, στις ισοπαλίες με Ουνιόν (0-0) και Βέρντερ (1-1). Και στη Στουτγάρδη έχει εξαιρετική πρόσφατη παράδοση με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς. Ξεκάθαρα η αξία στα δεξιά, για το ελκυστικό διπλό στο 5.70.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουν.: Η Μπόρνμουθ θεωρείται μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Premier League, έτρεχε σερί 4-1-0 αλλά το περασμένο Σάββατο είχε το πρώτο πραγματικό "χτύπημα" στο τελευταίο διάστημα. Προηγούνταν με 1-0 της Λούτον αλλά στο τελευταίο τέταρτο υπέστη την ανατροπή και ηττήθηκε με 2-1, ένα "πλήγμα" για τις επιδιώξεις της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και όταν βλέπεις την Μπόρνμουθ φαβορί στις αποδόσεις σε ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν μπορείς παρά να κοιτάξεις στα δεξιά. Και μπορεί η Γιουνάιτεντ να έχει αμυντικά προβλήματα και σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν (Βαράν. Λίντελοφ, Έβανς, Μαρτίνες), ωστόσο ο τρόπος που κράτησε τη Λίβερπουλ στο 2-2 θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Έρικ τεν Χαχ. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ το διπλό στο 2.65 έχει απόλυτη αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Άιντραχτ: 2 (απόδοση 5.70), 19:30
  • Mπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουν.: 2 (απόδοση 2.65), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ