TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builders σε Τορίνο και Στουτγάρδη

Stuttgart's Serhou Guirassy celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and VfB Stuttgart in Dortmund, Germany, Saturday, April 6, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Stuttgart's Serhou Guirassy celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and VfB Stuttgart in Dortmund, Germany, Saturday, April 6, 2024. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και επιλέγει μία δυάδα με Bet Builders από το ντέρμπι στο Τορίνο και την αναμέτρηση Στουτγάρδη - Αϊντραχτ από την Bundesliga.

Από το πρόγραμμα της Ιταλίας, ξεχωρίζει προφανώς το Τορίνο – Γιουβέντους. Το ντέρμπι του Τορίνο με την έντονη αντιπαλότητα. Πάντα όταν είναι να κάνει το βήμα παραπάνω η Τορίνο, αποτυγχάνει. Με τρεις τελικές στο στόχο δέχτηκε τρία γκολ από την Έμπολι, θρίλερ στο τέλος η ήττα με 3-2.

Έστω και με άγχος στο τέλος, επιστροφή στις νίκες για τη Γιουβέντους, δίκαια 1-0 τη Φιορεντίνα. Στο πρώτο ημίχρονο εκτός του 1-0 του Γκάτι (21’) δεν μέτρησαν τρία γκολ μέσω VAR, είχε και τρία δοκάρια. Στο δεύτερο μισό πήγε στη διαχείριση και παραλίγο να το πληρώσει, σώθηκε από το δοκάρι στο 73’ και σε μεγάλη ευκαιρία της Φιορεντίνα στο 88’. Δεν έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους αγωνιστικά στην τρέχουσα περίοδο και το ντέρμπι είναι ισορροπημένο.

Η Τορίνο έχει πάντως κόμπλεξ με τη Γιούβε, τα θαλασσώνει όταν είναι να φτάσει σε μια επιτυχία, θα έχει πιο προσεκτική συμπεριφορά. Δεν αναμένεται ματς με πολλές φάσεις και γκολ. Bet Builder με ισοπαλία, under 2,5 goals και να δοθεί κάρτα και στα δύο ημίχρονα, στο 4.40.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας το ενδιαφέρον πάει στο Στουτγάρδη – Φρανκφούρτη. Ο μπόμπερ Γκιρασί (24 γκολ – ρεκόρ για παίκτη της Στουτγάρδης σε μία σεζόν) έκανε τη διαφορά και στο 1-0 επί της Ντόρτμουντ για τους γηπεδούχους. Αήττητη δέκα αγωνιστικές (8-2-0), για να βρούμε καλύτερό σερί της πρέπει να πάμε πίσω στο 2005 επί Τραπατόνι!

Σε δύο κολλητά εντός έδρας ματς πήρε μόλις δύο βαθμούς η Αϊντραχτ. Και στα δύο υπερείχε, αλλά δεν είχε την απαιτούμενη ορμή και αποφασιστικότητα. Στο 1-1 με τη Βέρντερ, ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αφότου κέρδισε αποβολή (73'). 8 σερί Goal/Goal κόντρα στη Στουτγάρδη.

Η Στουτγάρδη είναι σε σούπερ φόρμα και τρέχει ένα από τα καλύτερα αήττητα σερί της ιστορίας της. Η Αϊντραχτ πάντως δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Αναμένεται ματς με φάσεις και γκολ. Bet Builder με Goal/Goal & Over 2,5 & να σκοράρει ο Γκιρασί στο 2.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη - Φρανκφούρτη: Bet Builder Goal/Goal & Over 2,5 & Γκιρασί anytime σκόρερ (απόδοση 2.85), 19:30
  • Τορίνο - Γιουβέντους: Bet Builder Χ & under 2,5 goals & να δοθεί κάρτα και στα δύο ημίχρονα (απόδοση 4.40), 19:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ