ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με αουτσάιντερ σε Ολλανδία και Βέλγιο

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με αουτσάιντερ σε Ολλανδία και Βέλγιο
© 2023 AP PHOTO/MIGUEL PEREIRA

Δύο κυριακάτικα αουτσάιντερ από το πρόγραμμα της Ολλανδίας και του Βελγίου στο ραντάρ του Match Money.

Ουτρέχτη – Ναϊμέγκεν. Από τις θετικές παρουσίες στη φετινή Eredivisie και οι δύο. Και αμφότερες μέσα στον στόχο των playoffs του Conference (θέσεις 5-8): 6η η Ναϊμέγκεν με 38, 8η η Ουτρέχτη με 33. Το μεταξύ τους ματς έρχεται σε μια στιγμή που είναι και οι δύο στα καλά τους: η Ουτρέχτη μέσα στο 2024 έχει ρεκόρ 4-4-1, ενώ η Ναϊμέγκεν 5-3-1 και ταυτόχρονα πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του κυπέλλου, με τη ψυχολογία της να έχει χτυπήσει κυριολεκτικά κόκκινο. Σαν μπάλα πάντως αυτή που κερδίζει στο μάτι είναι η Ναϊμέγκεν, που έχει την 4η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα φέτος, πίσω μόνο από Αϊντχόφεν, Φέγενορντ και Άγιαξ, ενώ η Ουτρέχτη είναι γενικά πιο σφιχτή.

Με όλα αυτά τα δεδομένα η εικόνα του ματς είναι για ένα πραγματικό εξάποντο δύο ομάδων με διαφορετικό στιλ αλλά πάνω κάτω ίδιου επιπέδου. Και οι αποδόσεις της αγοράς, με τον άσο φαβορί του 1,90 και το διπλό στο 4,00, φαίνονται αρκετά υπερβολικές, το λογικό θα ήταν ένα σίγουρα πιο μαζεμένο σετ.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Αντβέρπ - Ουνιόν Σ.Ζ. Τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στο Βέλγιο και στην Αμβέρσα κοντράρονται η περσινή πρωταθλήτρια και η επίδοξη φετινή. Η Ουνιόν κάνει εκπληκτική σεζόν και στο πρωτάθλημα τρέχει εντυπωσιακό σερί 23 αγώνων χωρίς ήττα (18-5-0). Το πρόβλημα για την Ουνιόν είναι ότι, με αγώνες και για το Europa και για το Κύπελλο, έρχεται από ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, ενώ μόλις την Πέμπτη έπαιξε με βασική εντεκάδα στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σήμερα η Ουνιόν δεν έχει και τον πρώτο της σκόρερ, τον τιμωρημένο Αλγερινό Μοχάμεντ Αμούρα των 17 γκολ, και το αήττητό της δείχνει να κινδυνεύει. Η Αντβέρπ έχει μείνει πίσω βαθμολογικά και παρότι θα συμμετάσχει στα πλέι οφ τίτλου δεν μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα, όμως μέσα στην έδρα της έχει προφανώς το κίνητρο απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουτρέχτη – Ναϊμέγκεν: 2 DNB (απόδοση 3,00) 15:30
  • Αντβέρπ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ: 1 (απόδοση 2,75) 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ