BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με Αγγλία και Bundesliga

Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Λεβερκούζεν
Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Λεβερκούζεν @ 2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ποντάρισμα σε τέσσερις στοιχηματικές επιλογές από Αγγλία και Bundesliga.

Η Premier League έχει το καθιερωμένο από πέρσι χειμωνιάτικο μπρέικ, πράγμα που σημαίνει πως η αγωνιστική σπάει στα δύο. Στα σημερινά δύο, δείχνει αξιόπιστο πάτημα η Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο Νιούκαστλ. Μια Νιούκαστλ, που απόρροια των πολλών απουσιών αλλά και των απανωτών παιχνιδιών, έχει πέσει σε… μποτιλιάρισμα φόρμας, έτσι στα έξι τελευταία στο πρωτάθλημα μετράει πέντε ήττες. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε μια πραγματικότητα που την έχει βιώσει στο παρελθόν και την έχει ξαναφέρει σε πέρας με επιτυχία- το κυνήγι δηλαδή για την κορυφή από την οποία απέχει πέντε πόντους με ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Λίβερπουλ. Το σαφώς πιο νορμάλ πρόγραμμα την αποφόρτισε και ταξιδεύει στο Νιούκαστλ έχοντας σωστά ρόλο φαβορί, με το διπλό της στο 1,60.

Στην Championship, ενδιαφέρον έχει το Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Η είσοδος της Σαουθάμπτον στο 2024 τη βρήκε σαν την ομάδα με το μεγαλύτερο αήττητο σερί, 18 ματς και προφανώς φουλ ανοδική πορεία. Παράλληλα κερδίζει και τα οκτώ τελευταία εντός έδρας της και σταδιακά βγάζει στο γήπεδο την ποιότητα των μονάδων που διαθέτει. Αλλαγμένη προς το καλύτερο η ψυχολογία της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, θα το κυνηγήσει όσο μπορεί και όχι κλειστά, παρ’ όλα αυτά υπολείπεται ξεκάθαρα από την αντίπαλο της. Ο άσος σε combo Over 2,5 δίνει απόδοση 2,15.

Restart στην Bundesliga μετά το παραδοσιακό χειμωνιάτικο διάλλειμα της με το Κολωνία – Χαϊντενχάιμ να είναι εκείνο που αρχικά μας απασχολεί. Καθόλου καλό πρώτο μισό για την Κολωνία, έτσι ήρθε και το διαζύγιο με τον τεχνικό της ύστερα από 2,5 χρόνια, πλέον νέα εποχή με τον Τίμο Σουλτς. Φρέσκος αέρας και νέα εποχή, πρεμιέρα κόντρα σε μια Χαϊντενχάιμ που εκτός έδρας τρέχει 1-1-6, έχοντας μάλιστα δεχτεί 18 γκολ. Ο άσος στο 2,10.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος υπάρχει και το Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν. Απίστευτα πράγματα από τη Λεβερκούζεν, 22-3-0 από το ξεκίνημα της σεζόν το σερί της σε όλες τις διοργανώσεις, βγάζει μάτια η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Μπορεί ο τραυματισμός του εξαιρετικού Μπονιφάς να είναι απώλεια, όμως οι “ασπιρίνες” παίζουν κυριολεκτικά σε άλλο επίπεδο φέτος και δικαιωματικά το διπλό τους είναι φαβορί του 1,55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολωνία - Χαϊντενχάιμ: 1 (απόδοση 2.10), 16:30
  • Άουγκσμπουργκ - Λεβερκούζεν: 2 (απόδοση 1.55), 16:30
  • Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γουέν.: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.15), 17:00
  • Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι: 2 (απόδοση 1.60), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ