TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάει συντηρητικά η Μπιλμπάο στο Μεστάγια λόγω Κυπέλλου και Μπαρτσελόνα

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάει συντηρητικά η Μπιλμπάο στο Μεστάγια λόγω Κυπέλλου και Μπαρτσελόνα
@2023 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας καταλήγει σε δύο στοιχήματα του 1.95 και του 3.00 από το κουπόνι του Σαββάτου.

Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις Βαλένθια - Μπιλμπάο έχουν αμφίρροπη εξέλιξη, τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται αμφότερες σε καλό φεγγάρι, διανύουν περίοδο φόρμας. Ειδικά η ομάδα του Βαλβέρδε είναι αήττητη 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνει ικανή να παλέψει μέχρι τέλους για μια θέση στο Champions League της ερχόμενης περιόδου. Το μόνο πρόβλημα είναι τα συνεχόμενα ματς, καθώς ακολουθεί μεσοβδόμαδα ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα, ένα ματς τεράστιας σημασίας για τον σύλλογο. Η Βαλένθια αποκλείστηκε από το Κύπελλο, έπαιξε με αρκετές αλλαγές, ηττήθηκε εντός από την Θέλτα, αλλά στο πρωτάθλημα βγάζει σοβαρότητα, έχει θετικό σερί και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

Παίρνει ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό η Μονακό

Είναι ανοικτά όλα τα ματς για το Κύπελλο Γαλλίας, τα φαβορί τα καταφέρνουν σε γενικές γραμμές, ωστόσο δέχονται γκολ, αυτό συνέβη και χθες στη νίκη - πρόκριση της Λυών επί της άσημης Μπερζεράκ με 2-1. Στο σημερινό πρόγραμμα έχει ενδιαφέρον το ζευγάρι Ροντέζ - Μονακό, καθώς πέρυσι οι Μονεγάσκοι είχαν αποκλειστεί από τη συγκεκριμένη ομάδα στον ίδιο θεσμό, στην διαδικασία των πέναλτι. Προφανώς και τώρα έχουν μια ιδανική ευκαιρία να πάρουν ρεβάνς και να συνεχίσουν στους 16 της διοργάνωσης. Η Μονακό έχει πάντα το μυαλό στην επίθεση, στον προηγούμενο γύρο προκρίθηκε σε βάρος της εξαιρετικής Λανς, ανασταλτικά δεν φημίζεται για την σταθερότητά της, δίνει φάσεις σε κάθε αντίπαλο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αν δεν υπήρχε το ματς με την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί θα πήγαινα χωρίς κανένα δισταγμό στο «διπλό» της Μπιλμπάο μέσα στο Μεστάγια. Τώρα ίσως κρατήσουν δυνάμεις οι Βάσκοι, η Βαλένθια δείχνει αξιόπιστη, επιλέγω 2-3 γκολ, έχει επιβεβαιωθεί στα 6 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η Μονακό με μια στοιχειώδη σοβαρότητα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Ροντέζ για το Κύπελλο Γαλλίας, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με ενθουσιασμό, ένα γκολ μπορούν να το βρουν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ροντέζ - Μονακό : 2 & Goal/Goal ( απόδοση 3.00), 18:30
  • Βαλένθια - Μπιλμπάο: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ