ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Οριακή η κατάσταση στη Ρίβερ Πλέιτ, ρίσκο με το 2.27

Ο Ένζο Πέρες και οι συμπαίκτες του στη Ρίβερ Πλέιτ απογοητευμένοι μετά από ματς με τη Βέλες στο Copa Libertadores
Ο Ένζο Πέρες και οι συμπαίκτες του στη Ρίβερ Πλέιτ απογοητευμένοι μετά από ματς με τη Βέλες © 2022 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Η Ρίβερ Πλέιτ κοντράρεται με την Μπαράκας για τους 32 του Κυπέλλου στο ουδέτερο Ούνικο στο Σαν Λουίς με μόνο στόχο την επιστροφή στις νίκες. Ποντάρισμα στο 2.27.

Η Ρίβερ Πλέιτ δεν είναι στα καλά της, δεν είναι καθόλου στα καλά της συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς και βρίσκεται στη 15η θέση σε πρωτάθλημα 28 ομάδων μετά από επτά αγωνιστικές. Το Copa Libertadores έχει γίνει εμμονή, αλλά η ψύχωση αυτή βγήκε σε κακό, αποκλείστηκε από τη Βελές στη φάση των "16". 1-0 έχασε στο εκτός έδρας πιάνοντας κακή εμφάνιση, 0-0 στο εντός χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ, ωστόσο έχει να φωνάζει για ένα γκολ που ακυρώθηκε από το VAR προς το τέλος σε μια φάση που σηκώνει πολλή κουβέντα, στο ενδιάμεσο έχασε από την Ουρακάν (3-2) και από τη Γοδόι Κρους (2-0).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μέσα σ’ όλα αυτά πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον χαρισματικό γκολτζή Χουλιάν Άλβαρες, ήταν μια απουσία που θα προέκυπτε κάποια στιγμή, αφού είχε μεταγραφεί εδώ και καιρό στη Μάντσεστερ Σίτι. Απόψε τίθεται αντιμέτωπη με τη μαχητική Μπαράκας στο ουδέτερο Ούνικο για τη φάση των "32" του Κυπέλλου. Η αναμέτρηση είναι μονή και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι δίχως να μεσολαβήσει η διαδικασία των πέναλτι. Πλήγμα για απόψε ο καταλυτικός χαφ Ένζο Πέρες, θα πάει με καλή ενδεκάδα ο Γκαγιάρδο, δεν έχει άλλη επιλογή εξάλλου. Είναι σε τεντωμένο σχοινί η κατάσταση, ενώ έχει να σκεφτεί λύσεις για την αιχμή του δόρατος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπαράκας είναι μια φιλότιμη και άκρως ανταγωνιστική ομάδα, μετράει δύο σερί καλές νίκες κόντρα σε Σαν Λορέντσο (2-1) και Ταγέρες (2-0) στο πρωτάθλημα, παράλληλα σκοράρει εδώ και εννιά ματς στη σειρά, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Ο Αλφρέντο Μπέρτι θα πάει με καλή ενδεκάδα και αυτός, επικρατεί συσπείρωση στο εσωτερικό, μάλιστα ο βασικός γκολκίπερ Μαξιμιλιάνο Γκαγιάρδο έστειλε μήνυμα πως θα το παλέψουν όλοι για την πρόκριση, καθώς και ότι έχει η ομάδα τα εργαλεία για να πετάξει εκτός τους Εκατομμυριούχους.

Το διπλό κυκλοφορεί στο 1.20 και κάτι ψιλά, δεν αντικατοπτρίζει τις συνθήκες που επικρατούν στη Ρίβερ, η Μπαράκας ένα γκολ μπορεί να το βρει, σκοράρει με μεγάλη συνέπεια, ενώ η Ρίβερ έχει δεχτεί γκολ στα 6/7 τελευταία ματς της. Στο 2.27 το Goal/Goal, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαράκας - Ρίβερ Πλέιτ: Goal/Goal (απόδοση 2.27), 03:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ