ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Μεταβολές στο σετ του Λανούς - Γοδόι, η λύση στα γκολ

Ο Χοσέ Σαντ της Λανούς πανηγυρίζει γκολ στο Copa Sudamericana
Ο Χοσέ Σαντ της Λανούς © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Στην Κόρδοβα η Λανούς κοντράρεται με τη Γοδόι Κρους στο πλαίσιο του Κυπέλλου σε μια περίοδο που διάγει κρίση. Σε φόρμα η Γοδόι Κρους. Ποντάρισμα στο 1.72

Συνεχίζεται η δράση στο Κύπελλο Αργεντινής για τη φάση των "32" και στο αποψινό πρόγραμμα υπάρχει μεταξύ άλλων ένα ματς-σταυρόλεξο σε ό,τι αφορά στο σημείο του αγώνα. Οι αναμετρήσεις είναι μονές και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο λόγος για το Λανούς - Γοδόι Κρους. Ο άσος πιέζεται και από το 3.46 πλέον τιμάται στο 3.17, ενώ το διπλό ανέβηκε στο 2.10 από το 1.99.

Η Λανούς δεν βλέπεται εδώ καιρό, έχει πολλά θέματα στην άμυνα, είναι άναρχη και έχει το λάθος στο παιχνίδι της, δεν μπορεί να κρατήσει εύκολο υπέρ της αποτέλεσμα. Πορεύεται πλέον δίχως τον Αλμιρόν, έναν από τους πιο πετυχημένους τεχνικούς στην ιστορία του συλλόγου. Στον πάγκο προσωρινά θα κάτσει ο Ροντρίγκο Ακόστα, αδερφός του Λαουτάρο Ακόστα, εμβληματικού εξτρέμ της ομάδας που έχει περάσει το 1/3 της ζωής του στη Λανούς. Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν μόνιμο τον Ροντρίγκο Ακόστα, αλλά ίσως και αλλάξουν γνώμη εάν δουν αντίστοιχες εμφανίσεις με αυτές της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ουρακάν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ματς-ροντέο, δύο φορές βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, δεν στάθηκε αξιοπρεπής ανασταλτικά. Την πάτησε, δεν είχε διάρκεια και τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2. Σήμερα πάντως σκοπεύει να πάει με καλή ενδεκάδα στην αναμέτρηση, αφού το Κύπελλο αποτελεί μια καλή διέξοδο ανάτασης ηθικού ύστερα από πέντε ματς μακριά από τις νίκες (4 ήττες και 1 ισοπαλία).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γοδόι είναι στα καλά της το τελευταίο διάστημα μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς, δεν είναι όμως και κάποιο… τέρας σταθερότητας, αλλά για την ώρα δείχνει να πατάει καλά και να είναι εντός κόλπου παραμονής, που αποτελεί και το βασικό μέλημα. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε τη Ρίβερ Πλέιτ με 2-0 στο Μονουμεντάλ, η οποία διάγει μεγάλη κρίση.

Το Κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα, αλλά στο αποψινό λόγω της κατάστασης της αντιπάλου δεν θα αδιαφορήσει τελείως. Η λύση βρίσκεται στα γκολ με βάση την εικόνα και το μομέντουμ των δύο πλευρών, στο 1.72 το Goal/Goal. Οι δύο τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν Goal/Goal, φέτος στο Copa de la Liga τον Απρίλιο στην έδρα της Γοδόι το ματς έληξε 1-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανούς - Γοδόι Κρους: Goal/Goal (απόδοση 1.72), 00:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ