ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα ανάκαμψης για την Μποέμιαν με το 2.15

Οι παίκτες της Μποέμιαν σε αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο για το Europa Conference League
Οι παίκτες της Μποέμιαν INTIME

Μίνι ντέρμπι στο Δουβλίνο, με τη Γιου Σι Ντι να κοντράρεται με την Μποέμιαν και τους φιλοξενούμενης να ψάχνουν αντίδραση. Ποντάρισμα στο 2.15.

Η Μποέμιαν ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις στο ιρλανδικό πρωτάθλημα με άλλους στόχους, ωστόσο με άλλους πορεύεται. Κόντρα στα προγνωστικά έκανε μια γεμάτη σεζόν, έκλεψε τις εντυπώσεις και είχε τον καλύτερο τερματοφύλακα της κατηγορίας. Φέτος τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει, η ομάδα είχε ανάγκη από ενίσχυση και αυτή ήρθε το τελευταίο διάστημα και πλέον μπορεί να φορτσάρει για να μπει στη μάχη της τετράδας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση με 26 βαθμούς ύστερα από 21 ματς και από τη συντοπίτισσα Σεντ Πάτρικς, που έχει και δύο ματς ματς παραπάνω, είναι στους 9 βαθμούς. Υπό προϋποθέσεις η τέταρτη θέση δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Γιου Σι Ντι είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, δείχνει κάποια σημάδια ζωής, αλλά βασίζεται κυρίως σε νεαρούς παίκτες, είναι εξάλλου η φιλοσοφία της ομάδας, αφού παραδοσιακά το ρόστερ της απαρτίζεται από φοιτητές του πανεπιστημίου του Δουβλίνου.

Η Γιου Σι Ντι βρίσκεται στην τελευταία θέση, ήτοι δέκατη, στην Premier Division με εννιά βαθμούς και στο -3 από την ένατη Φιν Χαρπς που οδηγεί στα μπαράζ. Οι Φοιτητές είναι ανταγωνιστικοί μέχρι ενός βαθμούς, αλλά δημιουργικά υστερούν, παίζουν κυρίως άμυνα και προέρχονται από τριάρα κόντρα στη δεύτερη Ντάνταλκ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μποέμιαν έχει πέσει στη βαθμολογία διότι είχε ένα ζόρικο πρόγραμμα πρόσφατα, έχασε οριακά με 1-0 από την πρωταθλήτρια Σάμροκ Ρόβερς και στη συνέχεια την κέρδισε εντός 3-2 η Ντέρι. Θα το παλέψει μέχρι ενός σημείου η γηπεδούχος, αλλά η Μποέμιαν έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να αντιδράσει. Στο 2.15 το combo 2 & Under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιου Σι Ντι - Μποέμιαν: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.15), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ