ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Οι οκτώ σερί προκρίσεις της Μακάμπι Χάιφα και ο Κουλούρης

Οι παίκτες της Μακάμπι Χάιφα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τα playoffs του Champions League 2022-2023 στο "Ράικο Μίτιτς", Βελιγράδι | Τρίτη 23 Αυγούστου 2022
Οι παίκτες της Μακάμπι Χάιφα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τα playoffs του Champions League 2022-2023 στο "Ράικο Μίτιτς", Βελιγράδι | Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 © 2022 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Σλόβαν Μπρατισλάβας - Μακάμπι Χάιφα και Γάνδη - Πογκόν από τα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Συνολικά πέντε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα, τρεις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και άλλες δύο για τον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Στην Μπρατισλάβα, η Σλόβαν υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα σε ένα ζευγάρι που φαβορί για την πρόκριση θεωρούνται οι Ισραηλινοί (21:30 Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους από τον πρώτο προκριματικό γύρο κι έχουν ήδη κάνει δύο προκρίσεις.

Η Σλόβαν απέκλεισε την Εσπεράνζ (Λουξεμβούργο) και τη Ζρίνσκι (Βοσνία), ενώ η Μακάμπι Χάιφα τη Χάμρουν (Μάλτα) και τη Σέριφ (Μολδαβία). Υπενθυμίζεται, ότι η Μακάμπι έκανε πέρυσι τρεις διαδοχικές προκρίσεις στα προκριματικά, απέναντι σε Ολυμπιακό, Απόλλωνα Λεμεσού και Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να μπει στους ομίλους του Champions League.

Αντίθετα, η Σλόβαν δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της να παίξει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και φέτος κυνηγάει για ακόμη μία φορά το απόλυτο όνειρο. Όπως είναι προφανές, η πρωταθλήτρια Σλοβακίας έχει ρίξει αυτή την περίοδο όλο το βάρος στην Ευρώπη και στην εγχώρια λίγκα παίζει με ροτέισον. Αυτό έχει ως συνέπεια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες κόντρα σε Κόζιτσε και Μπίστριτσα.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή τους, τον μεσοεπιθετικό Βλάντιμιρ Βάις, που στο παρελθόν πέρασε και από τον Ολυμπιακό. Στον αντίποδα, η Μακάμπι ταξίδεψε στη Σλοβακία χωρίς τον ηγετικό επιθετικό χαφ Σερί.

Και οι δύο ομάδες λοιπόν, θα παραταχθούν με μία πολύ σημαντική απουσία. Η Μακάμπι Χάιφα πάντως προέρχεται από μία πρόκριση που της έδωσε τρομερή ψυχολογία. Παρότι είχε χάσει με 1-0 στο πρώτο ματς στο Τίρασπολ και στη ρεβάνς βρέθηκε κάτω με 0-1 στο 20', με πέναλτι, κατάφερε να γυρίσει τούμπα την κατάσταση. Κέρδισε 2-1 (33', 85') στο 90λεπτο και στην παράταση έφτασε σε θρίαμβο, βάζοντας άλλα δύο γκολ (4-1).

Γενικά, η Μακάμπι έχει κάνει σπουδαία βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και μετράει οκτώ διαδοχικές προκρίσεις σε προκριματικά! Επίσης, στα 12 προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια της δεν σκόραρε μόνο κόντρα στην Μπενφίκα και τη Σέριφ. Βρήκε δηλαδή δίχτυα σε έδρες όπως της Παρί Σεν Ζερμέν και της Γιουβέντους.

Το διπλό είναι φαβορί στο 2.25, όμως καλύτερα να πάμε με μεγαλύτερη ασφάλεια στο Χ2, το οποίο προσφέρεται στο 1.35. Μαζί με το Under 3,5 χτίζουμε ένα combo σε απόδοση 1.75. Λογικά, η Σλόβαν θα παίξει προσεκτικά στο πρώτο ματς, με στόχο να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της εν όψει του δεύτερου ματς στο Ισραήλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Conference League, η Γάνδη υποδέχεται στη Φλάνδρα την πολωνική Πογκόν, στην οποία αγωνίζονται ο Ευθύμης Κουλούρης και ο Λεονάρντο Κούτρης (21:00 Live από το SPORT24).

Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με 4x4 νίκες. Η Γάνδη απέκλεισε στον δεύτερο προκριματικό γύρο τη Ζίλινα (Σλοβακία), σημειώνοντας συνολικά 10 γκολ, ενώ στο πρωτάθλημα κέρδισε εντός έδρας με 3-2 την Κορτράικ και με 1-0 εκτός έδρας τη Μαλίν.

Αντίστοιχα, η Πογκόν έβαλε οκτώ γκολ στα δύο ματς με τη Λίνφιλντ, ενώ στο πρωτάθλημα έβγαλε διπλό (1-0) στην πρεμιέρα επί της Βάρτα Πόσναν και εν συνεχεία κέρδισε με 2-1 εντός έδρας τη Βίτζεβ Λοντζ.

Ειδικά ο Κουλούρης έχει πάρει... φωτιά με το καλημέρα αφού σκόραρε από ένα τέρμα και στα πρώτα τέσσερα επίσημα ματς της ομάδας του. Με τον Έλληνα διεθνή φορ σε τέτοια φόρμα, δεν αποκλείεται η Πογκόν να σκοράρει και μέσα στο Βέλγιο.

Επιλογή λοιπόν το Goal/Goal στο 1.75 στη λογική ότι θα βρει εκτός απροόπτου δίχτυα και η Γάνδη, που πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Conference League και πρόπερσι είχε αποκλειστεί στους "16" από τον ΠΑΟΚ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γάνδη – Πογκόν: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 21:00
  • Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μακάμπι Χάιφα: Χ2 & Under 3,5 (απόδοση 1.75), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ