BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με αποδόσεις διπλασιασμού σε Λεωφόρο και Λάρνακα

Ο Σπόραρ πανηγυρίζει το 2-2 στο Παναθηναϊκός - Ντνίπρο
Ο Σπόραρ πανηγυρίζει το 2-2 στο Παναθηναϊκός - Ντνίπρο INTIME SPORTS

Οι σημερινές προτάσεις του Betmarket.gr για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ και ΑΕΚ Λάρνακας – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δύο σημαντικά παιχνίδια δίνουν σήμερα οι ελληνοκυπριακές ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη γαλλική Μαρσέιγ (21:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) και την ΑΕΚ Λάρνακας την ισραηλινή, Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00 Live από το SPORT24). Το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά και των δύο σημερινών αναμετρήσεων.

Προγνωστικά ΑΕΚ Λάρνακας – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μελετώντας τις προσφερόμενες αποδόσεις του αγώνα, καταλήγουμε στο ότι η απόδοση στον άσο της ΑΕΚ Λάρνακας έχει αξία. Ναι, το φαβορί είναι η Μακάμπι, αλλά όχι τόσο όσο προδικάζουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Η δική μας εκτίμηση τοποθετεί τον άσο κάπου στο 2.80-2.85.

Η Μακάμπι πέρασε εύκολα απέναντι στην προηγούμενη αντίπαλο (Πετροκούμπ) και έτσι δεν είδαμε την πραγματική της εικόνα. Γνωρίζουμε, όμως, τις δυνατότητες της κυπριακής ομάδα. Ειδικά μέσα στην έδρα της, την οποία ξέρει να αξιοποιεί αρκετά καλά. Η ΑΕΚ Λάρνακας έδειξε αρκετά έτοιμη αγωνιστικά στον προηγούμενο γύρο (άξιζε τη νίκη και στο εντός έδρας με την Τορπέντο), πρέπει και έχει τις δυνατότητες για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα έτσι ώστε να ελπίζει για την πρόκριση στον επαναληπτικό.

Ο άσος παίζει σε αποδόσεις άνω του 3.40, πιο συνετή επιλογή το 1 DNB (επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.35.

Προγνωστικά Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ

Υπέρ του Παναθηναϊκού λειτουργεί το γεγονός πως αγωνίζεται στην έδρα του και το ότι είναι μια αρκετά δεμένη ομάδα, όμως συνολικά το έργο του εδώ είναι αρκετά δύσκολο. Η Μαρσέιγ είναι ανώτερη ποιοτικά ομάδα και διαθέτει μεγαλύτερη πρόσφατη ευρωπαϊκή εμπειρία. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τους "πράσινους" να παίζουν κλειστά και τους Γάλλους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, όμως η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι αρκετά ικανή στον να μην αφήνει κενούς χώρους στον αντίπαλο.

Τουλάχιστον στο πρώτο μέρος περιμένουμε ένα αρκετά συντηρητικό παιχνίδι, ειδικά από πλευράς γηπεδούχων κι έτσι το ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος βρίσκεται στην επιλογή Χ ημίχρονο, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Λάρνακας – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 1 DNB (απόδοση 2.35), 20:00
  • Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.12), 21:00

Και το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ