TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι επιθέσεις κάνουν παιχνίδι στο Σαν Σίρο

Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς της Serie A κόντρα στην Ρόμα | 14 Ιανουαρίου 2024
Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς της Serie A κόντρα στην Ρόμα | 14 Ιανουαρίου 2024 @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.00 και στο 3.50 κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Αν κάποιος θέλει να δει ένα ματς με ξεκάθαρη επιθετική στρατηγική από δύο ποιοτικές ομάδες, ιδανικότερο ζευγάρι από το Μίλαν - Αταλάντα δεν υπάρχει.

Οι ροσονέρι παρά την ήττα 3-2 στη Γαλλία από τη Ρεν συνεχίζουν στους “16” του Europa League, ο Πιόλι έκανε και ένα φρεσκάρισμα λόγω συνεχών αγώνων. Οι Μπεργκαμάσκι διανύουν περίοδο απίστευτης φόρμας, μετρούν 5 σερί νίκες, ο Γκασπερίνι βλέπει την ομάδα του να τα κάνει όλα σωστά στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος, παρά η 4η θέση που οδηγεί στο Champions League. Απέχει μόλις μία νίκη, προφανώς και δεν έχει λόγους να αλλάξει πράγματα, σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν, έχει ενσωματωθεί για τα καλά και ο ποιοτικότατος, Λούκμαν.

Μια καλοπληρωμένη ισοπαλία που δεν… χαλάει κανέναν

Έχει περάσει και καλύτερες μέρες στη διάρκεια της σεζόν η Άουγκσμπουργκ, μετράει μία νίκη στα τελευταία 9 ματς, έχει μια διαφορά 6 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, θεωρώ πως δεν θα εμπλακεί σε περιπέτειες. Υποδέχεται σήμερα την Φράιμπουργκ, η οποία την Πέμπτη έκανε τεράστια ανατροπή κόντρα στη Λανς και από 0-2 πήρε την πρόκριση με 3-2 στην παράταση. Δεν ήταν απλό αυτό που πέτυχαν οι παίκτες του Στράιχ και μάλιστα απέναντι σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, βέβαια οι παίκτες κατανάλωσαν μπόλικη ενέργεια, συνεπώς θα χρειαστεί και ανάλογη διαχείριση στο αποψινό ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η έδρα είναι αυτή που ωθεί την Άουγκσμπουργκ, αλλά βρίσκεται σε μέτρια φόρμα και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Καλύτερη ομάδα η Φράιμπουργκ αλλά και καταπονημένη από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης. Θεωρώ αρκετά υψηλό το 3.50 της ισοπαλίας με σοβαρές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Παιχνίδι τεράστιας σημασίας στο Σαν Σίρο, η Μίλαν μπροστά στο κοινό της μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο, αλλά τη δεδομένη στιγμή έχει απέναντί της μια Αταλάντα της οποίας το… μάτι γυαλίζει. Οι επιθέσεις είναι αυτές που κάνουν την διαφορά και θα σηκώσουν το βάρος, επιλέγω Goal/Goal & over 2,5 για διπλασιασμό!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άουγκσμπουργκ - Φράιμπουργκ : Χ (απόδοση 3.50), 20:30
  • Μίλαν - Αταλάντα : Goal/Goal & over 2.5 (απόδοση 2.00), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ