ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Οδηγός οι επιθέσεις και ο Γιάννης στο Ιντιάνα - Μιλγουόκι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει στο παιχνίδι των Μπακς με τους Πέισερς για τη regular season του NBA
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγυρίζει στο παιχνίδι των Μπακς με τους Πέισερς για τη regular season του NBA @ 2024 JEFFREY PHELPS/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση της Ιντιάνα με το Μιλγουόκι για τη regular season του NBA.

Ιντιάνα και Μιλγουόκι θα κοντραριστούν τα ξημερώματα για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο ημερών (04/01 02:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Τη Δευτέρα οι Πέισερς επικράτησαν με 122-113 στο Fiserv Forum. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη τους φέτος σε τέσσερα ματς κόντρα στα "ελάφια", συμπεριλαμβανομένης και αυτής στα ημιτελικά του In-Season Tournament.

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον φλέρταρε με το triple-double, έχοντας 26 πόντους, 11 ασίστ και 9 ριμπάουντ. Εξαιρετικός ήταν και ο Μπένεντικτ Μάτουριν, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο κι έγραψε 25 πόντους και 13 ριμπάουντ (career-best). Το εντυπωσιακό για την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ ήταν πως είχε τέσσερις παγκίτες με διψήφιο αριθμό πόντων, αφού πέρα από τον Μάτουριν, σημείωσαν πάνω από 10 και οι Αϊζάια Τζάκσον, Τι Τζέι ΜακΚόνελ και Ομπι Τόπιν.

Η Ιντιάνα τη Δευτέρα σκόραρε κάτω από τον μέσο όρο της, επικράτησε όμως διότι οι Μπακς έμειναν μόλις στους 113. Πρόκειται για τη χειρότερή τους επιθετική επίδοση από τις 30 Νοεμβρίου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάντως, έκανε triple-double (30-18-11), όντας μάλιστα ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Εϊντριαν Γκρίφιν.

Αντίθετα, ο Ντέμιαν Λίλαρντ έμεινε μόλις στους 13 με 3/16 σουτ. Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι στα τελευταία πέντε που ο πρώην άσος των Μπλέιζερς σημειώνει κάτω από 20 πόντους.

Ματς πρόκληση για τους Μπακς

Για το Μιλγουόκι το ματς στην Ιντιανάπολις είναι εκ των πραγμάτων μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Αφενός διότι οι Πέισερς έχουν πάρει φέτος τον αέρα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφετέρου γιατί τα "ελάφια" δυσκολεύονται αρκετά on the road, έχοντας ρεκόρ 8-6.

Στα εκτός έδρας ματς, παρατηρείται σημαντική πτώση στα νούμερα των Μπακς από το τρίποντο. Το ίδιο συμβαίνει και κόντρα στην Ιντιάνα, αφού στις τέσσερις φετινές συναντήσεις τους, το Μιλγουόκι σουτάρει από το τρίποντο με μόλις 29,9%. Τα πράγματα μάλιστα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα σε αυτό το κομμάτι, αν απουσιάσει ο Κρις Μίντλετον, που είναι αμφίβολος.

Ερωτηματικά όμως έχει και το ρεπορτάζ της Ιντιάνα, καθώς είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Αντριου Νέμπχαρντ και Μπρους Μπράουν. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται η περιφέρεια των Πέισερς να υποστεί σοβαρό πλήγμα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, μιλάμε για τις δύο κορυφαίες επιθέσεις του NBA. Οι Πέισερς σκοράρουν 126,4 πόντους ανά αγώνα και οι Μπακς 124,6. Επίσης, και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο Τοπ 4 στο pace και σκοράρουν πάνω από 120 πόντους ανά 100 κατοχές. Με αυτά τα δεδομένα, το Over 244,5 μπορεί να αποτελέσει τη βάση μας. Το συγκεκριμένο line έχει επαληθευτεί στα τρία από τα τέσσερα μεταξύ τους ματς. Εξάλλου, οι Μπακς δύσκολα θα μείνουν ξανά τόσο χαμηλά, όπως τη Δευτέρα, απέναντι στο τρίτο χειρότερο αμυντικό rating (120,2) της λίγκας.

Μαζί με το 35+ πόντοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο χτίζουμε ένα Bet Builder σε απόδοση διπλασιασμού. Ο Greek Freak έχει φέτος εξωπραγματικό μέσο όρο κόντρα στους Πέισερς, σημειώνοντας 46,3 πόντους! Υπενθυμίζεται, ότι έβαλε 54 στην ήττα με 126-124 στις 9 Νοεμβρίου και είχε κάνει ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους στη νίκη με 140-126, στις 13 Δεκεμβρίου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Μιλγουόκι: Over 244,5 & Γιάννης 35+ πόντοι (απόδοση 2.00), 02:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ