BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Να αντέξει και η καρδιά του Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος σε προπόνηση της Εθνικής Πορτογαλίας στη Λισαβόνα
Ο Φερνάντο Σάντος σε προπόνηση της Εθνικής Πορτογαλίας © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει η συνεργασία του SPORT24 με το BetMarket.gr, που έχουν επιβεβαιωθεί ως τώρα το 80% των πονταρισμάτων. Δύο επιλογές από το πρόγραμμα της Τρίτης (29/03).

Με "εκρηκτικό" τρόπο έχει ξεκινήσει η συνεργασία του SPORT24 με το BetMarket.gr. Στο 80% οι κερδισμένες στήλες, ποσοστό εξωπραγματικό αν σκεφτούμε πως η πλειοψηφία των επιλογών αφορούσε πονταρίσματα σε αουτσάιντερ. Όπως το Κυριακάτικο διπλό της Zιρόνα στην Αλμερία, στην πιο πρόσφατη στήλη.

Σήμερα η μέρα έχει λίγα μεν, αρκετά δυνατά δε παιχνίδια. Καλύπτοντας μάλιστα ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το… μάτι. Από τις ευρωπαϊκές μονομαχίες, μέχρι τα μπαράζ της Αφρικής και την τελευταία αγωνιστική στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Εκεί όπου τρεις ομάδες δίνουν τη μάχη για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Μεγάλο φαβορί το Περού, καθώς κρατά την τύχη στα χέρια του. Κερδίζει την αδιάφορη Παραγουάη και το… έργο τελειώνει για όλους. Αν δεν τα καταφέρει, καραδοκεί η Κολομβία (έναν πόντο πίσω). Επίσης με αδιάφορο αντίπαλο, πηγαίνει στη Βενεζουέλα, του πρώην προπονητή της. Ο νυν ομοσπονδιακός της Βενεζουέλας είναι ο Χοσέ Πέρκερμαν, που οδήγησε την Κολομβία στις επιτυχίες της περιόδου 2012-2018.

Με το κίνητρο συμμετοχής στο Μουντιάλ τεράστιο και αδιάφορους αντιπάλους, μοιάζει σχεδόν απίθανο να στραβοπατήσουν ταυτόχρονα το Περού εντός έδρας και η Κολομβία με… δικό της τον αντίπαλο προπονητή. Έτσι οι ελπίδες της Χιλής είναι περισσότερο θεωρητικές, παρά ρεαλιστικές.

Μια Χιλή (02:30 LIVE από το SPORT24) που έχασε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, διασύρθηκε στη Βραζιλία (4-0) λίγες ημέρες πριν και η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της δεν είναι η καλύτερη. Το ακριβώς αντίθετο με το πανηγυρικό κλίμα που επικρατεί στη σημερινή της αντίπαλο. Η Ουρουγουάη έχει αλλάξει την εικόνα της επί Αλόνσο, κερδίζει εδώ και τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές και μόνο με την ψυχολογία και τη φόρμα της μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από το Σαντιάγο.

Πορτογαλία - Βόρεια Μακεδονία

Στην Ευρώπη μου άρεσε πολύ η δήλωση του Φερνάντο Σάντος. "Να προκριθούμε στο Μουντιάλ χωρίς να υποφέρουμε, η καρδιά μου δεν τα αντέχει όλα αυτά" δήλωσε ο Πορτογάλος και νομίζω η επιθυμία του θα γίνει πράξη.

Η Πορτογαλία (21:45 OPEN TV/COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24) έχει την εμπειρία και μετά το κάζο των Ιταλών θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη. Η Βόρεια Μακεδονία έρχεται από τεράστια υπερπροσπάθεια στο Παλέρμο και τώρα παίζει ξανά εκτός έδρας κόντρα σε ένα μεγαθήριο. Όπως ζήτησε και ο Σάντος, ένα ματς χωρίς συγκινήσεις, με την Πορτογαλία να παίρνει από την αρχή προβάδισμα. Στο 1.85 η τιμή για να δούμε το σκορ να ανοίγει πριν το 28:00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτογαλία - Βόρεια Μακεδονία: Γκολ πριν το 28:00 (απόδοση 1.85), 21:45
  • Χιλή - Ουρουγουάη: X2 (απόδοση 1.80), 02:30

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ