TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Must win του 2.40 για τον Φερνάντο Γκάγκο

Ο Φερνάντο Γκάγκο στον πάγκο της Ράσινγκ σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο
Ο Φερνάντο Γκάγκο στον πάγκο της Ράσινγκ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Στη Βραζιλία δοκιμάζεται η Ράσινγκ του Φερνάντο Γκάγκο για την τέταρτη αγωνιστική του Copa Sudamericana. Υποχρεωμένη να πάρει τη νίκη η αργεντίνικη ομάδα. Ποντάρισμα στο 2.40.

Για την τέταρτη αγωνιστική του Copa Sudamericana η Ράσινγκ Κλουμπ δοκιμάζεται στη Βραζιλία και στην έδρα της Κουιαμπά (01:15 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24 ). Ρευστή η κατάσταση στον όμιλο, καθώς Μελγάρ και Ράσινγκ έχουν από έξι βαθμούς, με τους Περουβιανούς να υπερτερούν. Ακολουθούν Κουιαμπά και Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο.

Πολύ κομβική η αγωνιστική όπως γίνεται αντιληπτό, ενώ να θυμίσουμε πως στη φάση των "16" προκρίνεται ο πρώτος από κάθε όμιλο σε συνδυασμό με τον τρίτο των ομίλων του Copa Libertadores. Ο Φερνάντο Γκάγκο προχώρησε σε ροτέισον στο ματς με την Μπάνφιλντ (1-1) για το εγχώριο πρωτάθλημα, αφού έχει εξασφαλίσει τη συνέχεια στο Copa de la Liga, ούσα πρωτοπόρος. Ο Γκάγκο έχει δημιουργήσει μια ομάδα με χαρακτήρα, που βγάζει τσαγανό και παίζει στις περισσότερες φορές ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Απόψε θα παραταχθεί με καλή ενδεκάδα, θέλει να τα δώσουν όλα οι παίκτες του μετά το χαστούκι στο Περού από τη Μελγάρ (3-1). Μια ήττα που έδωσε στους Περουβιανούς το πλεονέκτημα. Την αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική και με μια νίκη απόψε θα κρατάει τις τύχες στα χέρια της η Ράσινγκ. Ταξίδεψε απόλυτα συγκεντρωμένη και μ’ ένα "πρέπει" στη Βραζιλία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κουιαμπά έχει δείξει εξ αρχής τις προθέσεις της στον θεσμό, κάνει αλλαγές, μετράει τρεις σερί εντός έδρας ήττες ανεξαρτήτως διοργανώσεις. Το Brasileirao αποτελεί προτεραιότητα. Είναι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η γηπεδούχος, επικρατεί προβληματισμός για το 1-1 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, ωστόσο την αντιμετωπίζει και στο Κύπελλο σε μια εβδομάδα, που θα ψάξει μια άτυπη ρεβάνς.

Η Ράσινγκ έχει μεγαλύτερο κίνητρο στο αποψινό ματς, ενώ εκτός έδρας παίζει πιο απελευθερωμένα, μετρώντας πέντε νίκες στην τελευταία εξάδα αγώνων ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Πείθει περισσότερο με το στυλ της η αργεντίνικη ομάδα πως μπορεί να πάρει το τρίποντο. Η Κουιαμπά είναι μεν μαχητική, ωστόσο δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου εάν χάσει απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κουιαμπά - Ράσινγκ Κλουμπ: 2 (απόδοση 2.40), 01:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ