TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Μομέντουμ για απόδοση 3.05 στη Λισαβόνα

Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ σε αναμέτρηση κόντρα στη Ντόρτμουντ
Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Στο Ζοσέ Αλβαλάδε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενεί για τη 12η αγωνιστική της Primeira Liga την ανεβασμένη Γκιμαράες. Ποντάρισμα στο 3.05.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Primeira Liga της Πορτογαλίας ολοκληρώνεται στο Ζοσέ Αλβαλάδε, εκεί που η Σπόρτινγκ φιλοξενεί τη Γκιμαράες (22:30 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ). Αρκετά ύπουλο ματς για τη Σπόρτινγκ κόντρα σε μια ομάδα που έχει παράδοση. Από το 2010 και έπειτα μόλις μια φορά κέρδισε ως φιλοξενούμενη η Γκιμαράες, ενώ 9 φορές επικράτησε η Σπόρτινγκ και δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

Η Σπόρτινγκ δεν είναι στα καλά της, έχασε εκτός από την Αρούκα στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε από τη μικρούλα Βαρζίμ στο Κύπελλο και μεσοβδόμαδα υπέστη πικρή ήττα εντός έδρας αυτή τη φορά από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και θα πρέπει να αρκεστεί στο Europa League. Προηγήθηκε μάλιστα, αλλά δεν έκανε καλή διαχείριση και την πάτησε. Δικαιολογημένος ο προβληματισμός και η ομάδα σαφώς βρίσκεται σε πτώση, αφού αντιμετωπίζει και αρκετές αμυντικές αδυναμίες. Πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και να γυρίσει την κατάσταση, αφού βρίσκεται στο -12 από την κορυφή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Γκιμαράες βρίσκεται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατάσταση, βρίσκεται δύο θέσεις πιο πάνω, μετά από καιρό στα καλά της με τέσσερις νίκες στη σειρά και ρεκόρ 5-2-0. Ενδεικτικό της φόρμας της είναι το γεγονός πως μέχρι και βαθμούς έκοψε από την Μπενφίκα (0-0).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η χρονική συγκυρία και το μομέντουμ δείχνουν κόντρα. Η Γκιμαράες παραδοσιακά τους μεγάλους τούς σέβεται, αλλά κατάφερε να βάλει Stop στην Μπενφίκα πριν κάποια ματς. Η Σπόρτινγκ κάνει κοιλιά, έχει παράδοση, αλλά όχι ηθικό. Στο 3.05 το Χ2, αξίζει την προσοχή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Γκιμαράες: Χ2 (απόδοση 3.05), 22:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ