TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Μεταμεσονύκτιο ποντάρισμα στο 2.15 από το Μεξικό

Ο Ροντρίγκο Ουέσκας πανηγυρίζει με τον Κάρλος Αντούνα γκολ της Κρους Ασούλ κόντρα στην Πούμας
Ο Ροντρίγκο Ουέσκας πανηγυρίζει με τον Κάρλος Αντούνα γκολ της Κρους Ασούλ © 2022 FERNANDO LLANO/ASSOCIATED PRESS

Ώρα playoffs στο Αστέκα, με την Κρους Ασούλ να φιλοξενεί τη Λεόν και σε μια αναμέτρηση που οδηγεί σε ποντάρισμα του 2.15.

Ώρα ρεπεσάζ στο Μεξικό. Μονοί αγώνες και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι, δίχως να μεσολαβήσει ημίωρη παράταση. Φουλ δράση απόψε με δυνατές μονομαχίες και το ποντάρισμα που έχει αξία προέρχεται από το Κρους Ασούλ - Λεόν στο Αστέκα. Η Κρους Ασούλ (7η) από τότε που άλλαξε προπονητή και έφερε τον Γκουτιέρες άλλαξε προς το καλύτερο, απόψε δεν έχει διαθέσιμο τον πολύτιμο αμυντικό Φούνιες Μόρι, αλλά έχει επιστροφές και μια γεμάτη φαρέτρα που εκμηδενίζει την απουσία του Αργεντινού.

Η οικοδέσποινα προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, τις οποίες συνδύασε με γεμάτες εμφανίσεις. Ήθελε αποτέλεσμα για καλύτερο πλασάρισμα και το πήρε με 2-1 κόντρα στη Γουαδαλαχάρα εντός έδρας. Προηγήθηκε στο 45’, ισοφαρίστηκε στο 68’, αλλά δεν τα παράτησε και στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη. Αυτό ήταν το έβδομο σερί ματς που σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα και στο διάστημα αυτό έχει χάσει μόνο από τη δυνατή Μοντερέι με 3-2.

Η Λεόν (10η) δεν τα λέει και πολύ καλά ούτε στο Απερτούρα. Μπέρδεψε πολύ με τις εμφανίσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι παίκτες πάντως δεν κρύφτηκαν για τα πολλά ups and downs που έχει η ομάδα. Ενδεικτικό της εικόνας και της αναξιοπιστίας που τη χαρακτηρίζει είναι το 2-2 της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην αδιάφορη Τιχουάνα. Ήταν άξια της μοίρας της, αντιμετώπιζε μια ομάδα που δεν είχε κάτι να κυνηγήσει, η ίδια ήθελε νίκη για καλύτερο πλασάρισμα, προηγήθηκε κιόλας στο 51’, αλλά στις καθυστερήσεις η αντίπαλος το είχε γυρίσει με την ίδια τελικά στα χασομέρια να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Αγκάθι η αμυντική λειτουργία της, έχει το λάθος και δεν είναι σταθερή, της λείπει η διάρκεια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πολύ καλύτερο το κλίμα στην Κρους Ασούλ, έχει την ποιότητα και την έδρα. Αναξιόπιστη και ασταθής η Λεόν, δεν έδειξε πως είναι ικανή για κάτι μεγάλο. Την ίδια ώρα στον δρόμο μετράει 5 ήττες στα έξι τελευταία (1-0-5). Πιο σοβαρό πρόσωπο βγάζει η οικοδέσποινα. Στο 2.15 ο άσος κατά μέσο όρο, μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Και τις δύο φορές που τέθηκαν αντιμέτωπες φέτος, αμφότερες κέρδισε η Κρους Ασούλ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρους Ασούλ - Λεόν: 1 (απόδοση 2.15), 05:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ