XGOALS BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Με ζόρι και κάλυψη

Ο Βιεϊρά δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Νις με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Βιεϊρά στην αναμέτρηση της Νις με την Μπάγερ Λεβερκούζεν AP PHOTO/DANIEL COLE

Το πρόγραμμα της Κυριακής δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλό για όσους κυνηγούν αουτσάιντερ και μεγαλούτσικες αποδόσεις. Με λίγο ζόρι πάντως, και με την απαραίτητη κάλυψη, δυο παιχνίδια μπορούν να πέσουν στο τραπέζι.

Λοριάν – Στρασβούργο. Πολύ προβληματική η σεζόν για τη Λοριάν. 0-2-4 στα τελευταία έξι και 1-4-7 στα τελευταία δώδεκα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας και εντός ζώνης υποβιβασμού με 12 πόντους. Το ακόμη πιο ανησυχητικό για τη Λοριάν είναι ότι το συνολικό κάδρο των εμφανίσεών της συνάδει με τα αποτελέσματά της: 11,5 είναι τα xPoints της, οι πόντοι δηλαδή που θα έπρεπε να είχε μαζέψει βάσει των xGoals.

Όχι βέβαια ότι το Στρασβούργο του Πατρίκ Βιεϊρά βγάζει μάτια, αλλά εν πάση περιπτώσει αφήνει καλύτερη αίσθηση και μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη συνέχεια: την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 2-1 τη Χάβρη, στα τελευταία έξι τρέχει το αξιοπρεπέστατο για τα κυβικά του 1-4-1 και βρίσκεται 10ο στη βαθμολογία με 17 πόντους. Χωρίς μάλιστα να έχει ευνοηθεί από την τύχη, αφού στα ίδια επίπεδα είναι και τα xPoints του (17,6). Φαβορί του 2.50 δίνεται η Λοριάν, κι όσο κι αν σαφώς δεν είναι εύκολο ματς, οι αποδόσεις θα μπορούσαν να είναι ακόμη πιο μοιρασμένες.

Λας Πάλμας – Κάντιθ. Η Λας Πάλμας, ως νεοφώτιστη στη La Liga και στην πρώτη της χρονιά στα σαλόνια μετά από μια πενταετία, κάνει κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή πορεία. 8η στη βαθμολογία με 14 ολόκληρους πόντους διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λας Πάλμας πάντως είναι από τις “τυχερές” ομάδες της φετινής La Liga και η δυναμικότητά της δεν είναι για τόσο ψηλά. Στο τελευταίο ματς, στη νίκη 0-1 στην Αλαβές, κέρδισε παρότι τα xGoals του παιχνιδιού ήταν 2,59-0,78, ενώ συνολικά, βάσει των xPoints, θα έπρεπε να είχε συγκεντρώσει μόλις 17,4 πόντους αντί των 24 που έχει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Λογικό λοιπόν στην πορεία να περιμένουμε κάποια διόρθωση της Λας Πάλμας και σε κάθε περίπτωση φαντάζει κάπως υπερβολικό να δίνεται σήμερα, στο εντός έδρας με την Κάντιθ, μια ομάδα δηλαδή λίγο πολύ ίδιων κυβικών, καθαρό φαβορί στα επίπεδα του 1.90. Η Κάντιθ μπορεί να είναι 17η στα βαθμολογία με 13 πόντους, όμως στη βαθμολογία των xPoints θα έπρεπε να έχει 17,2 και έχει παραμείνει αήττητη στις τρεις τελευταίες της επισκέψεις στα νησιά του Ατλαντικού: νίκη 2-1 το 2019-20, νίκη 3-0 το 2018-19 και 1-1 το 2009-10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λοριάν – Στρασβούργο: 2 DNB (απόδοση 2,00), 16:00
  • Λας Πάλμας – Κάντιθ: Χ2 (απόδοση 1.92), 19:30
TAGS XGOALS BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ