XGOALS BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με βλέψεις τίτλου η Φενέρ του Ζεσούς

Ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ Ζόρζε Ζέσους
Ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ Ζόρζε Ζέσους © 2022 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Φενερμπαχτσέ κόντρα στην Ουμρανιγεσπόρ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Η Φενερμπαχτσέ κάνει απόψε πρεμιέρα στο τουρκικό πρωτάθλημα, υποδεχόμενη στο Σουκρού Σαράτσογλου τη νεοφώτιστη Ουμρανιγεσπόρ, σε ένα ματς όπου είναι καθαρό φαβορί σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 1.35 (21:45 Live από το SPORT24).

Την περσινή σεζόν η Φενέρ τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Ξεκίνησε πολύ άσχημα με τον Βίτορ Περέιρα στον πάγκο, όμως από τη στιγμή που ανέλαβε ο Καρτάλ εξαπέλυσε αντεπίθεση και τελικά προσπέρασε στο φινάλε την Κόνιασπορ για να βγει έτσι στα προκριματικά του Champions League, πρώτη φορά μετά το 2018/19.

Η ουσία πάντως είναι ότι έμεινε μακριά από τους τίτλους για όγδοη διαδοχική χρονιά. Φυσικά για τον οργανισμό και το μέγεθος της Φενέρ, το να αγνοεί το πρωτάθλημα από το 2014 είναι κάτι μη αποδεκτό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για αυτό λοιπόν, το καλοκαίρι αποφασίστηκε τα κλειδιά να δοθούν σε έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας όπως ο Ζόρζε Ζέσους. Παράλληλα, έγιναν αρκετά δυνατές μεταγραφές (ανάμεσά τους και οι πρώην άσοι του Ολυμπιακού Μπρούμα και Μορ), προκειμένου ο πολύπειρος Πορτογάλος τεχνικός να χτίσει μία ομάδα που φέτος θα εκτοπίσει από την κορυφή την Τράμπζονσπορ.

Το ξεκίνημα του Ζέσους δεν ήταν ιδανικό, αφού η Φενέρ αποκλείστηκε στην παράταση από την Ντιναμό Κιέβου στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο αποκλεισμός πάντως ήταν άδικος, αφού οι Τούρκοι ήταν ανώτεροι και στα δύο ματς. Τόσο στο 0-0 της Πολωνίας, όπου τα xGoals ήταν 0,96-1,81, όσο και στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης, όπου τα xGoals ήταν 2,18-1,55, παρότι η Φενέρ έπαιξε με δέκα παίκτες από το 53'.

Ο Ζεσούς πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Φενέρ την περασμένη Πέμπτη, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, κερδίζοντας με 3-0 της Σλοβάτσκο στην Πόλη. Άνετη επικράτηση (xGoals 1,94-0,42), το σκορ ήταν ήδη 2-0 στο 45', στο 48' κέρδισε αποβολή και στο 81' ουσιαστικά έφτασε σε σκορ πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στην Τσεχία.

Απόψε, θα είναι το πρώτο ματς του Ζεσούς στο τουρκικό πρωτάθλημα και σίγουρα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών της Φενερμπαχτσέ. Η νεοφώτιστη Ουμρανιγεσπόρ είναι και αυτή ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Θα παίξει πάντως για παρθενική φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία και θεωρείται από τις επικρατέστερες για υποβιβασμό. Δύσκολα λοιπόn θα "χαλάσει" το ντεμπούτο του Ζεσούς στην τουρκική Σούπερ Λιγκ.

Ο άσος από ημίχρονο ανεβαίνει στο 1.70 κι αν πάρουμε μαζί και το Over 2,5 τότε φτάνουμε σε τιμές άνω του 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενερμπαχτσέ – Ουμρανιγεσπόρ: 1/1 & Over 2,5 (απόδοση 2.27), 21:45
TAGS XGOALS BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ