TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τον αέρα της Σπόρτινγκ για το 2.16

Ο Αρτούρ Γκόμες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Τότεναμ στο Champions League
Ο Αρτούρ Γκόμες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Τότεναμ © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται σε ανοδική κατάσταση και δοκιμάζεται αυτή τη φορά στο Εστάντιο ντο Μπέσα για την έβδομη αγωνιστική της Primeira Liga. Αδιάφορο το 1.46, έχει βάση το 2.16.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει πάρει φόρα και πάει με φουλ ηθικό στο ντο Μπέσα για να αντιμετωπίσει την Μποαβίστα (22:30 COSMOTE SPORT 8 , LIVE από το SPORT24 ) για την έβδομη αγωνιστική της Primeira Liga.

Το σύνολο του Αμορίμ μετράει τέσσερις νίκες στη σειρά σε πρωτάθλημα και Champions League, καθώς εκτός συνόρων κέρδισε την Άιντραχτ εκτός έδρας 3-0 στην πρεμιέρα των γκρουπ, ενώ πριν τέσσερις μέρες υπέταξε την Τότεναμ με 2-0 στο Αλβαλάδε. Έβγαλε τσαγανό, δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή, δεν τα παράτησε και τελικά δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα που πέτυχε και τα δύο τέρματα. Δεν χαλαρώνει ο Αμορίμ, ο οποίος έτσι και αλλιώς μας έχει συνηθίσει να είναι προσγειωμένος και ήρεμος ακόμα και μετά από επιτυχίες. Η διαύγειά του είναι κομμάτι της συνταγής της επιτυχίας.

Η Μποαβίστα έχει κάνει μια πολύ καλή εκκίνηση, από τις καλύτερες των τελευταίων ετών, αλλά ο Πετίτ έχει πολύ δρόμο μπροστά του, βλέπει ανορθογραφίες, θεωρεί πως υπάρχει πολλή δουλειά στον ορίζοντα. Μετράει δύο νίκες στη σειρά, αφού μετά το 1-0 επί της Πάσος ήρθε το εκτός έδρας 2-1 κόντρα στην Αρούκα. Μέτρησε η ποιότητά της, αφού σε γενικές γραμμές κινήθηκε στη μετριότητα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μποαβίστα έχει κάνει καλή εκκίνηση, ποντάρει πολλά στην έδρα της, αλλά η Σπόρτινγκ είναι κακός της δαίμονας. Έχει να τη κερδίσει από το 2008 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Έκτοτε μετράει 16 ήττες και 2 ισοπαλίες. Η φιλοξενούμενη έχει τη φόρα και το ηθικό, το ματς είναι σε μέτρα της, αφού πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Η παράδοση είναι πολύ ισχυρή, το 1.46 του διπλού βέβαια δεν λέει πολλά. Το Combo με το under 3,5 όμως στο 2.16 μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Τα τρία τελευταία διπλά που έβγαλε η Σπόρτινγκ κόντρα στην Μποαβίστα ήταν με under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μποαβίστα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.16), 22:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ