ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το μυαλό αλλού η Αμπερντίν, μάχη κορυφής στο Μακάμπι Τελ Αβίβ - Γάνδη

Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Αμπερντίν για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Αμπερντίν για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2023-2024 στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ", Φρανκφούρτη | Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Φινάλε στη φάση των ομίλων για το Europa League και το Conference League, γεμάτο πετσοκομένα φαβορί κινήτρου το κουπόνι, πάμε να φτιάξουμε τα bet builder μας, ανεξάρτητα από σκοπιμότητες.

Πρώτη επιλογή από το Αμπερντίν – Άιντραχτ. Αδιάφορο βαθμολογικά, εκτός συνέχειας η Αμπερντίν, σίγουρα 2η η Άιντραχτ μετά τις δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ και θα δώσει τον ενδιάμεσο γύρο των 32 του Conference League.

Αρκετά αξιόμαχη η εικόνα της Αμπερντίν στον όμιλο, παρά την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή, μία ευρωπαϊκή νίκη δικαίωσης δεν θα την αφήσει ασυγκίνητη, το γεγονός όμως πως ακολουθεί ο τελικός του League Cup εντός συνόρων, μπορεί να τα αλλάξει όλα. Ο απαιτητικός της κόσμος διψά για τίτλους και ένα δύσκολο ευρωπαϊκό ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, περνάει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα. Για παράδειγμα, ο σταρ-φορ Μιόφσκι που αποκόμισε πρόβλημα μικροτραυματισμού στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τη Χαρτς, λογικά δεν θα ρισκαριστεί.

Με φόρα η Άιντραχτ μετά την 5άρα επί της Μπάγερν, έδωσε τέλος σε σερί τεσσάρων ηττών σε όλες τς διοργανώσεις και το διπλό στο 1.60 είναι fair. Από εκεί και πέρα, τεράστια είναι η ροπή των δύο ομάδων στα κόρνερ, 4/5 φορές επιβεβαίωσε η Αμπερντίν στον όμιλο το Over 9,5 κόρνερ, 5/5 η Άιντραχτ! Σε ένα ματς ελεύθερο, που λογικά θα έχει ρυθμό, μπορεί να δούμε και πάλι αρκετά κόρνερ.

Τέλος, επικρατέστερη επιλογή για σκόρερ αποτελεί ο Ενγκανκάμ της Άιντραχτ, ο οποίος θα ξεκινήσει λογικά στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που θα κάνει και στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος, καθώς ο βασικός Μαρμούς έχει συμπληρώσει κάρτες. Ιδανικό εδώ ένα γκολ για να βρει ρυθμό ο 23χρονος φορ, ο οποίος αποτελεί καλοκαιρινό απόκτημα. Στο 4.50 φτάνει το bet builder με το διπλό, το Over 9,5 κόρνερ και το anytime του Ενγκανκάμ.

Δεύτερη επιλογή από το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Γάνδη. Παίζεται η πρωτιά του ομίλου εδώ, η Μακάμπι χρειάζεται μονάχα νίκη, ενώ η Γάνδη παίζει για δύο αποτελέσματα. Φουλ ανοιχτά τα ματς της πρώτης στον όμιλο, μετρά 4/5 Goal/Goal & Over 2,5 και είναι αναγκασμένη να χτυπήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οχτώ Goal/Goal στα τελευταία δέκα ματς μετρά η Γάνδη σε όλες τις διοργανώσεις με τη σειρά της. Κλικ στο Goal/Goal & Over 2,5.

Υπάρχει και εδώ ενδιαφέρον στα κόρνερ, αμφότερες επιβεβαίωσαν το Over 9,5 κόρνερ σε 4/5 παιχνίδια τους στον όμιλο. Αξίζει να αναφερθεί πως το μεταξύ τους ματς στο Βέλγιο (νίκη της Γάνδης με 2-0) είχε 14 κόρνερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Για φινάλε, έχει λογική το anytime του αειθαλούς Ζάχαβι, ο οποίος σκοράρει για τέσσερα σερί ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Σε όλη την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του, μαζί με τα προκριματικά, έχει πετύχει οχτώ γκολ σε 11 εμφανίσεις. Το bet builder με το Goal/Goal & Over 2,5, το Over 9,5 κόρνερ και το anytime του Ζάχαβι, αγγίζει το 5,00

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμπερντίν – Άιντραχτ: 2 & Over 9,5 κόρνερ & να σκοράρει ο Ενγκανκάμ (απόδοση 4,50), 19:45
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Γάνδη: Goal/Goal & Over 2,5 & Over 9,5 κόρνερ & Ζάχαβι anytime (απόδοση 5,00), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ