ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τις μεγάλες δυνάμεις

Ο Κάρλο Αντσελότι σε ματς της Ρεάλ στο Champions League απέναντι στην Ουνιόν | 12 Δεκεμβρίου 2023
Ο Κάρλο Αντσελότι σε ματς της Ρεάλ στο Champions League απέναντι στην Ουνιόν | 12 Δεκεμβρίου 2023 @2023 MARKUS SCHREIBER/AP IMAGES

Εκτός έδρας παίζουν η Άντερλεχτ στο Βέλγιο και η Ρεάλ στην Ισπανία και οι νίκες τους πληρώνουν πάνω από τρεις φορές το ποντάρισμά μας.

Μαλίν – Άντερλεχτ. Η φετινή Άντερλεχτ φαίνεται ότι σιγά σιγά επανέρχεται από την ανυποληψία των τελευταίων χρόνων. H Άντερλεχτ έχει να πάρει τίτλο από το 2017 και πέρυσι δεν βγήκε καν Ευρώπη, αλλά φέτος δείχνει αν μη τι άλλο ξανά διεκδικήτρια. Στη 2η θέση αυτή τη στιγμή η Άντερλεχτ, και στο -8 από την πρωτοπόρο Ουνιόν, αλλά βέβαια το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και όλα θα κριθούν στα playoffs. Η Άντερλεχτ έρχεται από το 2-2 του Σαββατοκύριακου στο ντέρμπι κορυφής με την Ουνιόν, από το Μαλίν έχει περάσει με διπλό τα δύο τελευταία χρόνια και αυτή η μεσοβδόμαδη στροφή είναι κομβική, καθώς αμέσως μετά η Άντερλεχτ έχει και ντέρμπι με την 4η Γάνδη. Η Μαλίν βέβαια είναι από τις παραδοσιακές “μεσαίες” ομάδες του βέλγικου ποδοσφαίρου και το παιχνίδι δεν είναι απλό, αλλά και το 2,15 του διπλού υπερκαλύπτει τις όποιες δυσκολίες.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Χετάφε – Ρεάλ. Η φετινή Τζιρόνα έχει αλλάξει τα δεδομένα που ξέραμε στη La Liga, αλλά πλέον η Ρεάλ είναι έτοιμη για την προσπέραση. Από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα η Βασίλισσα και με μία έκτη σήμερα το βράδυ πιάνει κορυφή, καθώς τώρα βρίσκεται στο -1 και με ένα παιχνίδι λιγότερο από την Τζιρόνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Καλή ομάδα για τα δεδομένα της βέβαια η Χετάφε, αλλά άνετη βαθμολογικά και χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Ομάδα της Μαδρίτης μάλιστα και παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις με τη μεγάλη γειτόνισσά της, με το Κολισέουμ μα αποδεικνύεται συνήθως φιλικό για τη Ρεάλ: 6-2-1 το ρεκόρ της Ρεάλ την τελευταία δεκαετία. Στο 1,55 το διπλό και παρότι προφανώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ευκαιρία, είναι μια λογική και αποδεκτή απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαλίν – Άντερλεχτ: 2 (απόδοση 2.15), 21:30
  • Χετάφε – Ρεάλ: 2 (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ