ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με την έδρα στο Περού, ανοιχτό ντέρμπι στη Χιλή

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Λίγες οι λάτιν αναμετρήσεις στο κουπόνι της Παρασκευής, πάμε να δούμε τις επιλογές του Match Money.

Θα ξεκινήσουμε με το Λος Τσάνκας – Γκράου από το Περού. Κλασικές ομάδες έδρας και οι δύο, η Γκράου έχει ζόρικο ταξίδι στην άλλη άκρη της χώρας, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και το υψόμετρο της έδρας της αντιπάλου.

Μια χαρα τα πηγαίνει ως τώρα η νεοφώτιστη Λος Τσάνκας, που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία και διατηρεί εξαιρετική προϊστορία κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο (3/3 νίκες μέσα στην έδρα της). Παίζεται ο άσος στο 1,75.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περνάμε και στο ντέρμπι Ικίκε – Κομπρεσάλ από τη Χιλή. Πάτησε κορυφή η νεοφώτιστη Ικίκε, που τρέχει σερί 3-1-0 και σκοράρει με το τσουβάλι (11 γκολ). Ξεκάθαρα επιθετικογενές το στιλ της, εντυπωσιάζει ως τώρα. Προβληματίζει αντιθέτως η Κομπρεσάλ, που πέρυσι τα πήγε περίφημα (2η), όμως προς το παρόν έχει μονάχα έναν βαθμό στα πρώτα τρία ματς που έχει δώσει.

Φάσεις φτιάχνει, κακή ομάδα δεν είναι, όμως κάποιες αποχωρήσεις την πονάνε και η αποτελεσματικότητά είναι στο... ψάξιμο. Δεδομένα προς τον άσο το μομέντουμ, δεν θα είναι τόσο απλό ωστόσο. Προτιμότερη η ενασχόληση με τα γκολ, η Ικίκε μετρά 4/4 G/G και σκοράρει για πλάκα, η Κομπρεσάλ μετρά επίσης το απόλυτο στα αμφίσκορα (3/3) και θα ψάξει δεδομένα επιτέλους ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Μας παίρνει να το... τσιμπήσουμε και λίγο και να κυνηγήσουμε το G/G & Over 2,5 στο 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λος Τσάνκας – Γκράου: 1 (απόδοση 1.75), 22:30
  • Ικίκε – Κομπρεσάλ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 01:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ