ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δύο Bet Builder του 16.00 σε Έμπολι και Κολωνία

Leipzig's Lois Openda scores his side's second goal during the Group G Champions League soccer match between Red Star Belgrade and RB Leipzig at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 7, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Λόις Οπέντα @ 2023 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τις αναμετρήσεις Έμπολι - Μπολόνια και Κολωνία - Λειψία και προτείνει δύο Bet Builder.

Στη σέντρα η αγωνιστική στην Ιταλία με το Έμπολι – Μπολόνια. Στο όριο η ήττα από την Μίλαν (1-0) για την Έμπολι, είχε μια ευκαιρία στο 86’ για να την αποφύγει. Σε γενικές γραμμές έπαιξε για να σπάσει το ρυθμό και το κατάφερε, σε ένα από τα ελάχιστα λάθη της άμυνας δέχτηκε το μοναδικό γκολ (40’).

Στην πρωτοπόρο Ίντερ φρέναρε το σερί των έξι νικών της Μπολόνια, ό,τι και να προσπάθησε δεν είχε αντίκρισμα, στην ήττα με 1-0, παραμένει ωστόσο στην τέταρτη θέση. Στο δεύτερο μισό πήρε απόλυτα την πρωτοβουλία και έκλεισε την Ίντερ στην περιοχή της, δεν αξιοποίησε ωστόσο τις τρεις ευκαιρίες που προέκυψαν.

Χτύπησε ο παικταράς φορ/αρχισκόρερ Ζίρκζι (10 γκολ) και λείπει. Έστω και χωρίς τον Ζίρκζι η Μπολόνια, έχει τους τρόπους να καλύψει την απουσία του. Με την Ίντερ είχε τις ευκαιρίες να πάρει την ισοπαλία, η Έμπολι φρέναρε εκτελεστικά στα τελευταία δύο. Πάμε σε συνδιασμό με 2&Under 3,5 goals, αλλά και το να σκοράρει ο Όντγκααρντ. Ο Δανός εξτρέμ είναι τεχνίτης, έχει πάρει τα πάνω του ψυχολογικά και μπορεί να απειλήσει. Στο 8.00 αυτό το Bet Builder.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας υπάρχει το Κολωνία – Λειψία στο πρόγραμμα. Μετά από ακριβώς έναν γύρο σκόραρε ξανά τρία γκολ σε ένα ματς η Κολωνία. Θύμα της και πάλι η Γκλάντμπαχ, μόνο που αυτή τη φορά το ντέρμπι του Ρήνου έληξε ισόπαλο 3-3 και όχι με νίκη της όπως στο πρώτο μισό. 7/8 Under 2,5 στα τελευταία ματς εντός έδρας.

Το 2-0 επί της Ντάρμσταντ ήταν από τις πιο εύκολες νίκες φέτος για τη Λειψία. Φτωχό το τελικό σκορ, είχε φάσεις για πολύ πιο ευρεία επικράτηση.Επτά σερί G/G εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Η Κολωνία παλεύει όλα τα παιχνίδια της, αλλά είναι φανερό πως στερείται ατομικής ποιότητας. Μία σοβαρή εμφάνιση για τη Λειψία λογικά θα είναι αρκετή για να κάνει τη δουλειά. Bet Βuilder με 2 & Over 1,5 & anytime scorer τον ταχύτατο Βέλγο φορ Οπέντα. Στο 2.50 αυτό το Bet Builder.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έμπολι - Μπολόνια: Bet Builder 2 & Όντγκααρντ anytime σκόρερ & Under 3,5 goals (απόδοση 8.00), 21:45
  • Κολωνία - Λειψία: Bet Builder 2 & Οπέντα anytime σκόρερ & Over 1,5 goals (απόδοση 2.50), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ