ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με την έδρα και τα γκολ στις μικρές κατηγορίες

Ο τεχνικός του Αννόβερου, Στέφαν Λάιτλ
Ο τεχνικός του Αννόβερου, Στέφαν Λάιτλ © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Τρεις καλοπληρωμένες στοιχηματικές επιλογές από τα πρωταθλήματα της Β' Γερμανίας, της Β' Ισπανίας και της Ολλανδίας.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας θα μας απασχολήσει το πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα στο Αννόβερο και την Καρλσρούη (19:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Τρία παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πολλά για το Αννόβερο, που την προηγούμενη εβδομάδα έμεινε με δέκα παίκτες από το 20’ στην έδρα της Πάντεμπορν και με γκολ στις καθυστερήσεις. Ο τεχνικός Στέφαν Λάιτλ ζήτησε νίκη πάση θυσία στο ματς που ακολουθεί και είναι μεγάλη η κρισιμότητα της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους, που δεν θέλουν να χάσουν την επαφή τους με την πρώτη τριάδα. Η Καρλσρούη κατεβαίνει χωρίς τον ηγετικό χαφ Βάνιτσεκ που είναι από τους κορυφαίους της παίκτες, καθώς είναι τιμωρημένος. Άσος που βρίσκεται στο 2.10.

Την ίδια ώρα στη Σεγούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής με το Αλμπαθέτε – Βιγιαρεάλ Β' (19:30 Live από το SPORT24). Αγωνιστικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές έως τώρα στη λίγκα. Εξάλλου, τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Η Αλμπαθέτε γνώρισε την ήττα έπειτα από πέντε ματς, καθώς έρχεται από τρελό 5-4 στην έδρα της Φερόλ. Η αντίπαλός της επέστρεψε στις επιτυχίες χάρη στο 1-0 επί της Έιμπαρ εντός έδρας. Είναι δύο από τις ομάδες που φτιάχνουν τις περισσότερες φάσεις στα παιχνίδια τους και περιμένουμε να το προσεγγίσουν πολύ επιθετικά το ματς. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε φάσεις και γκολ. Επιλογή το over 2,5 που πληρώνει 1,90.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας υπάρχει φουλ δράση κλασσικά την Παρασκευή το βράδυ. Συνολικά οκτώ αναμετρήσεις, ματς για όλα τα γούστα, με γειτονικά ντέρμπι, κόντρες κορυφής και γενικά πλούσιο μενού. Θα σταθούμε στο Ντεν Χάαγκ – Βίλεμ. Κατά τεκμήριο δύο από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας. Η Βίλεμ είναι σταθερά πρώτη και από τότε που άλλαξε τεχνικό μετράει 10/11 νίκες. Η Ντεν Χάαγκ στην 4η θέση, απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη δεύτερη που είναι ο στόχος της. Τα κάνει ροντέο τα παιχνίδια της. Όσα έρθουν και όσα πάνε, η Βίλεμ σκοράρει κατά ριπάς. Μια χαρά επιλογή το Goal/Goal & Over 2,5 στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αννόβερο – Καρλσρούη: 1 (απόδοση 2.10), 19:30
  • Αλμπαθέτε – Βιγιαρεάλ Β’ : Over 2,5 (απόδοση 1.90), 19:30
  • Ντεν Χάαγκ – Βίλεμ:: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 21:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ