TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα για προθέρμανση

Ο Αντριέν Ραμπιό με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ντέρμπι της Serie A απέναντι στην Ίντερ | 19 Μαρτίου 2023
Ο Αντριέν Ραμπιό με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ντέρμπι της Serie A απέναντι στην Ίντερ | 19 Μαρτίου 2023 @2023 /ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής, όπως είναι φυσικό, τα ματς από τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι λίγα, αλλά ταυτόχρονα αρκετά για μια δυάδα… προθέρμανσης ενόψει Σαββατοκύριακου. 

Γιουβέντους – Νάπολι (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Ιταλικό το μεγάλο ματς της ημέρας, με τη 2η Γιουβέντους να φιλοξενεί την περσινή πρωταθλήτρια και 5η φέτος Νάπολι. Η Γιουβέντους είναι ξεκάθαρο πως φαντάζει η βασική, ίσως και μοναδική, απειλή, για την Ίντερ στη μάχη για τον τίτλο. Η Γιουβέντους έχει το πλεονέκτημα της έλλειψης Ευρώπης και μπορεί να μην είναι εντυπωσιακή, όμως την τέχνη και τον χαρακτήρα του νικητή δεν τα έχει ξεχάσει: 6-1-0 τρέχει το τελευταίο δίμηνο, με μοναδικό Χ αυτό στο ντέρμπι με την Ίντερ.

Αντίθετα η Νάπολι είναι επίσης ξεκάθαρο ότι δεν είναι η περσινή ομάδα. Την περασμένα έχασε καθαρά 0-3 από την Ίντερ και πλέον βρίσκεται έντεκα ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή και εννιά από τη Γιουβέντους. Με αυτή την εικόνα, το 2,40 μοιάζει δυο και τρία κλικ υψηλότερο από ό,τι θα έπρεπε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μονπελιέ – Λανς (22:00 Live από το SPORT24). Η Λανς διορθώνει το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και πλέον τρέχει σερί εννιά αγώνων χωρίς ήττα (6-3-0) και έχει σκαρφαλώσει στην 6η θέση της βαθμολογίας μπαίνοντας γερά κυνηγώντας την τετράδα του Champions League. H Μονπελιέ, από την πλευρά της, είναι… μετρίως μέτρια και πάντα μετρημένη, στη 13η θέση και με μοναδικό ουσιαστικό στόχο να κρατηθεί μακριά από τη μάχη της ουράς. Πέντε ματς χωρίς νίκη η Μονπελιέ, που αντιμετωπίζει και αρκετά προβλήματα απουσιών, και τις τιμές του διπλού, που παίζει γύρω στο 2.30, θα τις χαρακτηρίζαμε τουλάχιστον τίμιες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Νάπολι: 1 (απόδοση 2.40) 21:45
  • Μονπελιέ – Λανς: 2 (απόδοση 2.30) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ