BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στην Ισπανία, κόρνερ στην Γαλλία

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στην Ισπανία, κόρνερ στην Γαλλία
@2020 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα γήπεδα της La Liga και της Ligue 1 και έχουν αρκετά γκολ και ειδικά.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Χετάφε με την Βαλένθια για τη La Liga. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν δυσκολίες στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Ατθενέτα (2-1) πληρώνοντας το απίστευτο λάθος του πορτιέρε της στο 1-1 (56’). Η αρχική ενδεκάδα είχε ορισμένους βασικούς και μπήκαν κι άλλοι στην πορεία. Είναι ομάδα έδρας, αφού έχει 6-4-0 στα τελευταία 10 ματς υπολογίζοντας και περσινά.

Η Βαλένθια από την άλλη συνεχίζει κανονικά στο Κύπελλο, αφήνοντας εκτός την Αρόσα (Ε’, 1-0) και έχοντας ως κορυφαίο τον κίπερ Ντομενέκ, ο οποίος την κράτησε όρθια με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Έχει βέβαια τη δικαιολογία ότι ήταν σε τραγική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος και δεν μπορούσε να παιχτεί σοβαρό ποδόσφαιρο. Άλλαξε όλη την ενδεκάδα που είχε βάλει με τη Χιρόνα (1-2)!

Η παράδοση των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων είναι στο 4-1-1 στα τελευταία 6 ματς στη Μαδρίτη. Κρατάμε το γεγονός πως η ομάδα του Μπορδαλάς κατεβαίνει χωρίς τρεις βασικότατους παίκτες λόγω τιμωρίας. Η παράδοση λέει 7/7 N/G στο Αλφόνσο Πέρεθ και η αγωνιστική τους εικόνα δείχνει Over 1,5 (2/3 εντός η Χετάφε – 6/6 εκτός η Βαλένθια, αμφότερες στο πρωτάθλημα)! Επιλέγουμε το δεύτερο σε απόδοση 1,57.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μονπελιέ με την Λανς. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, με τελευταία ήττα αυτή από τη Μονακό με 2-0. Δύο γκολ έβαλε στο διάστημα αυτό, χωρίς να της λείπουν πάντως οι στιγμές. Με τη Μονακό είχε 4 τελικές στην εστία, ενώ στο 1-1 με την Κλερμόν έφτασε τα 2.44 xG. Ο απολογισμός της στα εντός έδρας είναι μόλις μία νίκη σε επτά παιχνίδια. Επέστρεψε στις νίκες η Λανς μετά την 6αρα από την Άρσεναλ. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-2 της Λιόν, δείχνοντας, βέβαια, ξανά προβλήματα στην άμυνα. Η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ανασταλτική λειτουργία και δημιουργεί προβληματισμό η εικόνα της στα δύο τελευταία ματς. Κρατάμε επίσης πως στο πρωτάθλημα παραμένει σε τέσσερα σερί εκτός έδρας αήττητη και με καθαρά δίχτυα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι αμφιβολίες που προκαλεί η Λανς και το χαμηλό 2,10 μας αποτρέπουν από σημείο νικητή. Θα πάμε στα κόρνερ στην προκειμένη και συγκεκριμένα στο over 9,5 σε απόδοση 1,95. Ξεπεράστηκε το συγκεκριμένο Line σε τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα της Μονπελιέ, ενώ στο περσινό μεταξύ τους παιχνίδι έφτασαν τα 10 κόρνερ στη συγκεκριμένη έδρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χετάφε - Βαλένθια: Over 1,5 (απόδοση 1.57), 22:00
  • Μονπελιέ - Λανς: Over 9,5 κόρνερ (απόδοση 1.95), 22:00

Αν θες να διαβάσεις κι άλλα ειδικά στοιχήματα όπως το παραπάνω, το BetMarket.gr έχει όλες τις επιλογές από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ