BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τη φόρα της Ρεάλ και το γερμανικό 3.30

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τη φόρα της Ρεάλ και το γερμανικό 3.30
Ο Βινίσιους @ 2023 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Το BetMarket.gr με προτάσεις στο 1.90 και το 3.30 για τα σαββατιάτικα παιχνίδια.

Το Σάββατο των μεγάλων ντέρμπι, τουλάχιστον στα δικά μας αλλά και των Ισπανών, αφού παράλληλα με το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (20:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ) έχουμε και το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο (19:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 ) .

Ξεκινώντας από το παιχνίδι στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης μεσοβδόμαδα απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί λέγεται Βασίλισσα, αφού βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Λίβερπουλ, όμως με τρομερή εμφάνιση το γύρισε… τούμπα πετυχαίνοντας 5 τέρματα! Στο πρωτάθλημα έρχεται από δύο σερί νίκες με 0 παθητικό και έχει αρχίσει να ανεβάζει αισθητά την απόδοση της. Εντός έδρας παραμένει αήττητη στη La Liga, με το εντυπωσιακό 2,47 xG υπέρ της, την ώρα που επιτρέπει στον αντίπαλο 0,99.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τρέχει μεν ένα αήττητο σερί, αλλά δεν ενθουσιάζει με την απόδοσή της. Στο όριο τα παιχνίδια της και με ζόρι οι νίκες της. Και τα νούμερά της δεν θυμίζουν την καλή εκδοχή της ομάδας του Σιμεόνε. Σήμερα βρίσκεται 16 βαθμούς μακριά από την κορυφή με 22,7 expected goals εναντίον της σε 22 αγωνιστικές.

Ο άσος στο 1.90 έχει τον πρώτο λόγο, ο με ευνοϊκή και την πρόσφατη παράδοση (3 διαδοχικές νίκες μετρά η Ρεάλ στο Μπερναμπέου σε επίπεδο πρωταθλήματος).

Χέρτα – Άουγκσμπουργκ: Προγνωστικά και ανάλυση

Ειδικό στοίχημα από την αναμέτρηση Χέρτα - Αουγκσμπουργκ (16:30 NOVASPORTS 6 , LIVE από το SPORT24) στην Bundesliga. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στις στημένες μπάλες, έχοντας δεχτεί 14 τέρματα από κόρνερ ή φάουλ μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχουν σκοράρει εναντίον τους τρεις στόπερ, οι Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Ντοεκχί (Ουνιόν) και Σλότερμπεργκ (Μπόχουμ). Μπορεί να προστεθεί στη λίστα και ο Χόβελεου, αρχηγός της Άουγκσμπουργκ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η τελευταία είναι 3η στα xGF από στημένες μπάλες στο πρωτάθλημα και ο κεντρικός αμυντικός της ένας από τους πιο αξιόπιστους σε αυτές. Συνολικά έχει 2,3 κερδισμένες μονομαχίες στον αέρα ανά παιχνίδι και 0,6 τελικές ανά 90 λεπτά. Στο 3.30 να κάνει μια τελική στο παιχνίδι και στο 20.00 να σκοράρει, αμφότερες επιλογές με ενδιαφέρον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης: 1 (απόδοση 1.90), 19:30
  • Χέρτα - Αουγκσμπουργκ: Χόβελεου 1+ σουτ (απόδοση 3.30), 16:30

Διαβάστε τη στοιχηματική ανάλυση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο BetMarket.gr! Η μάχη των πάγκων, οι Έλληνες σκόρερ, το αήττητο του Μίτσελ και τα προγνωστικά για τη μάχη των Αιωνίων!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ