ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με δύο Goal/Goal στο Λιμπερταδόρες

Jordy Alcivar of Ecuador's Independiente del Valle celebrates after his teammate Kevin Rodriguez scored their side's third goal against Argentina's Argentinos Juniors during a Copa Libertadores Group E soccer match at Banco de Guayaquil stadium in Quito, Ecuador, Wednesday, June 28, 2023. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Jordy Alcivar of Ecuador's Independiente del Valle celebrates after his teammate Kevin Rodriguez scored their side's third goal against Argentina's Argentinos Juniors during a Copa Libertadores Group E soccer match at Banco de Guayaquil stadium in Quito, Ecuador, Wednesday, June 28, 2023. (AP Photo/Dolores Ochoa) © 2024 DOLORES OCHOA/ASSOCIATED PRESS

Πράξη τρίτη στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Με δύο αμφίσκορα θα ασχοληθούμε και αρχικά κρατάμε το Ταγέρες – Σάο Πάουλο. Δυνατή η σεζόν που τρέχει η Ταγέρες εντός συνόρων, μονάχα δύο οριακές ήττες έχει υποστεί και μετά το 1-0 επί της Βελέζ εδραιώθηκε στην 4άδα και κρατάει τα πάντα στα χέρια της για τα πλέι οφ. Με δυναμική μέσα στο σπίτι της, υπάρχει ανυπομονησία και από τον κόσμο.

Από τις 17/03 έχει να αγωνιστεί η Σάο Πάουλο και τον αποκλεισμό στα προημιτελικό του Παουλίστα (το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 13/04). Άγνωστο αν θα παρουσιαστεί σκουριασμένη ή φρέσκια, το μόνο σίγουρο είναι πως ποιοτικά υπερτερεί στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Από την άλλη βέβαια, πηγαίνει σε μία πολύ ζόρικη έδρα και αυτό δίνει πιθανότητες στο G/G, που παίζει στο 1,95.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ουρουγουάης η Λίβερπουλ στις αρχές του Φλεβάρη, από τότε όμως δεν έχει σταυρώσει νίκη σε έξι ματς πρωταθλήματος. Το στατιστικό που ξεχωρίζει είναι το σερί με οχτώ G/G που τρέχει, αν βάλουμε στην εξίσωση και τα ματς του κυπέλλου. Υπάρχει γκρίνια πάντως στις τάξεις της μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τον τεχνικό Αλφάρο μετά το πιο πρόσφατο 1-1 με τη Ρίβερ Πλέιτ Ουρουγουάης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Βαρύ χαρτί η Ιντεπεντιέντε, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ. Αήττητη ακόμα (3-3-0), βρίσκεται μόλις στο -1 από την κορυφή και το πιο πρόσφατο 0-0 με την Έμελεκ, ήταν το πρώτο ματς όπου δεν σκόραρε. Ξεχωρίζει όπως αναφέραμε ήδη το σερί της Λίβερπουλ με αμφίσκορα, η Ιντεπεντιέντε με τη σειρά της σκοράρει για... πλάκα, επομένως έχει λογική κι εδώ το G/G στο 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ταγέρες – Σάο Πάουλο: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 03:00
  • Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 03:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ