BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", combo bet στο "ΓΣΠ"

Ο Φαμπιάνο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε επί της Αραράτ
Ο Φαμπιάνο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε επί της Αραράτ EUROKINISSI SPORTS

Ελληνοκυπριακά πονταρίσματα σε δυνατές αποδόσεις από το Betmarket.gr

Σημαντικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις δίνουν σήμερα (10/08/23) οι ελληνικές και κυπριακές ομάδες, με το Betmarket.gr να έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές από τους αγώνες σε "Κλεάνθης Βικελίδης" και "ΓΣΠ".

Προγνωστικά Αρης – Ντιναμό Κιέβου

Ο Άρης πρέπει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης, καθώς είναι του αουτσάιντερ του ζευγαριού με την Ντιναμό Κιέβου (21:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες είναι αρκετά κινητικές επιθετικά και καταφέρνουν να δημιουργούν ευκαιρίες, ενώ αμφότερες δεν πείθουν με την εικόνα τους αμυντικά. Ακόμη, το πιθανότερο σενάριο είναι οι "κιτρινόμαυροι" να ξεκινήσουν μεν με αμυντικό προσανατολισμό, αλλά να αναγκαστούν να επιτεθούν κάποια στιγμή, την ώρα που απέναντι τους θα έχουν μια επιθετική ομάδα, με προβληματική αμυντική λειτουργία.

Η Ντιναμό είναι το φαβορί της αναμέτρησης και αναμένεται να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και εφόσον είναι η ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό, αυτό αναμένεται να συμπαρασύρει και την ομάδα του Τόλη Τερζή. Συνεπώς, σε ένα παιχνίδι σε υψηλό τέμπο, επικίνδυνες επιθέσεις και προβληματικές άμυνες, στοιχηματικά θα ψάξουμε τα γκολ. Η επιλογή Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 1.90 και έχει αξία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ομόνοια – Μίντιλαντ

Η Ομόνοια παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο στον επαναληπτικό με την Καμπάλα και έτσι πήρε τη νίκη με 4-1 μέσα στο "ΓΣΠ". Έδειξε καλό ρυθμό, όρεξη και δουλειά. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προσπαθήσει να δώσει ρυθμό στην ομάδα του έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί την έδρα αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες με σκοπό να αποσυντονίσει τη Μίντιλαντ (20:00 Live από το SPORT24). Ο προπονητής της Ομόνοιας έχει την ευκαιρία να αποκλείσει για 2η φορά τους Δανούς καθώς έπαιξε και το 2017 απέναντι τους, όταν ήταν προπονητής του Απόλλωνα

Απέναντι σε μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας, την Προγκρές (Λουξεμβούργο), η Μίντιλαντ κατάφερε να προκριθεί αλλά το πέτυχε πάρα πολύ δύσκολα. Είχε κάποια προβλήματα στον εκτός έδρας αγώνα. Κυρίως στη διαχείριση αλλά και στην αμυντική της λειτουργία. Στο πρωτάθλημα της, ξεκίνησε με τρεις διαδοχικές νίκες. Η πρώτη ήττα όμως ήρθε την Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λίνγκμπι. Ηττήθηκε με 4-1 αλλά έχει ως ελαφρυντικό πως δέχθηκε κόκκινη στο 6ο λεπτό. Αυτό όμως έβαλε έξτρα βάρος και κούραση στα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Δύο ομάδες που θα επιδιώξουν να παίξουν επιθετικά. Κυρίως από την πλευρά της Ομόνοιας αναμένουμε επιθετικές διαθέσεις. Επίσης, μέσα στο "ΓΣΠ" και με τη ζέστη του νησιού, μπορούμε να δώσουμε ένα έξτρα προβάδισμα στους "πράσινους". Σε απόδοση 2.25 βρίσκουμε το Bet Builder 1Χ & Οver 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ομόνοια – Μίντιλαντ: 1X & Over 1,5 (απόδοση 2.25), 20:00
  • Άρης - Ντιναμό Κιέβου: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 21:15

Και το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ