ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τα γκολ σε La Liga και FA Cup

Ο Τσιγκανκόφ σε παιχνίδι της Ζιρόνα τη σεζόν 2023-24
Ο Τσιγκανκόφ σε παιχνίδι της Ζιρόνα τη σεζόν 2023-24 2023 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Με αρκετές επιλογές το κουπόνι της Δευτέρας, θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τις αγορές τερμάτων.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμφίβολα βρίσκεται στο Ζιρόνα – Βαγιεκάνο. Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ζιρόνα μετά την ήττα από την Μπιλμπάο με 3-2, η Μπαρτσελόνα την καβάλησε στη 2η θέση της La Liga και καλείται να απαντήσει και να την προσπεράσει ξανά.

Με νέο πρόσωπο στον πάγκο της η Βαγιεκάνο, πήρε το 1-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο του Ίνιγκο Πέρεθ. Αξιοπρεπέστατη σε σχέση με τη δυσκολία του αγώνα, έβγαλε αυτοπεποίθηση και φρεσκάδα. Ανοιχτά έτσι κι αλλιώς συνήθως τα παιχνίδια της Ζιρόνα, η Βαγιεκάνο έχει τον αέρα για να βρει κι εκείνη σκορ. Σύμμαχος και η προϊστορία. 9/14 τελευταία μεταξύ τους ματς επιβεβαίωσαν το αμφίσκορο, ενώ και οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα συνεχόμενα. Μια χαρά το G/G στο 1.75.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Από εκεί και πέρα κρατάμε ακόμα ένα αμφίσκορο, από το FA Cup αυτή τη φορά. Κόβεντρι – Μέιντστοουν η αναμέτρηση για τους 16 της διοργάνωσης, η δεύτερη αγωνίζεται στην 6η κατηγορία (!) και αποτελεί την ομάδα με τη χαμηλότερη κατάταξη που φτάνει μέχρι εδώ, από την Μπλιθ Σπάρτανς της σεζόν 1977/78. Στον δρόμο της μέχρι εδώ απέκλεισε τις δυνατές Μπάροου (2-1), Στιβενέιτζ (1-0), Ίπσουιτς (2-1), η τελευταία ειδικότερα παλεύει αυτή τη στιγμή για την άνοδο στην Premier League.

Από την άλλη, Κόβεντρι που προέρχεται από ηχηρό χαστούκι στο πρωτάθλημα. Βαρύ το 0-3 από την Πρέστον την Παρασκευή και πλέον δέχεται γκολ για εφτά σερί εντός αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Υπάρχει προβληματισμός, αλλά και ελπίδα για μια δυνατή πορεία στη διοργάνωση, από τη στιγμή που αντιμετωπίζει την πιο αδύναμη ομάδα που έχει μείνει.

Λογική επιλογή κι εδώ το Goal/Goal, η Μέιντστοουν θα έχει την κλασική άγνοια κινδύνου ενός μεγάλου αουτσάιντερ και η Κόβεντρι δίνει γκολ με συχνότητα. Στο 1.95 το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόβεντρι – Μέινστοουν: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 21:45
  • Zιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ