ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τα combo της Ρεάλ και της Λάτσιο, δυάδα στο 7.00

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λειψία για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λειψία για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ρεάλ με τη Ζιρόνα και της Λάτσιο με τη Σαλερνιτάνα για το πρωτάθλημα της La Liga και της Serie A αντίστοιχα.

Η Ρεάλ υποδέχεται σήμερα στο Μπερναμπέου τη Ζιρόνα (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) με στόχο ασφαλώς τη νίκη που θα την επαναφέρει στην κορυφή και στο +3 από την Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε χθες με την ψυχή στο στόμα τη Βαλένθια.

Οι Μαδριλένοι την Τρίτη ηττήθηκαν με 3-2 στη Λειψία για το Champions League, ωστόσο εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση στον όμιλο, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την αποκλεισμένη Σέλτικ. Βέβαια, για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα σε 17 επίσημα ματς φέτος!

Το πιθανότερο είναι πως οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ισπανίας θα επιστρέψουν απόψε στις επιτυχίες, έστω και χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά (5 γκολ), ο οποίος παραμένει στα "πιτς". Το θετικό είναι ότι επιστρέφουν σε σύγκριση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Μόντριτς (2 γκολ) και ο Βαλβέρδε (6 γκολ) και αμφότεροι θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα του Ιταλού τεχνικού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ζιρόνα μπορεί να είναι προτελευταία στη βαθμολογία της La Liga και να αγνοεί τη νίκη έξι αγωνιστικές, ωστόσο είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψει. Αυτό φαίνεται και στο γεγονός ότι μετράει οκτώ διαδοχικά Goal/Goal το δίμηνο Σεπτέμβριος-Οκτώβριος.

Το ίδιο επιβεβαιώνουν και τα xPoints, που δείχνουν ότι είναι η πιο αδικημένη ομάδα της κατηγορίας και θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον έξι βαθμούς παραπάνω, να βρισκόταν δηλαδή στην 13 θέση.

Επίσης, είναι θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι στις τελευταίες έξι συναντήσεις της Ρεάλ με τη Ζιρόνα όλα τα ματς έληξαν στο Goal/Goal & Over 2,5, αφού μπήκαν συνολικά 30 τέρματα (5 κατά μέσο όρο)!

Η Ρεάλ φέτος έχει σημειώσει 14 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Εξ αυτών οι εννιά συνδυάστηκαν με Goal/Goal. Δέχθηκε γκολ από Αλμερία, Θέλτα, Εσπανιόλ, Μπέτις, Μαγιόρκα, Ατλέτικο, Σαχτάρ, Μπαρτσελόνα και εσχάτως στο 3-1 επί της Σεβίλλης.

Στο 2.70 να συνεχιστεί το ίδιο μοτίβο για τη Ρεάλ, δηλαδή να κερδίσει χωρίς να κρατήσει καθαρή την εστία της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ιταλία: Κορυφαία άμυνα η Λάτσιο

Εντελώς αντίθετη είναι η λογική της Λάτσιο, η οποία έχει πλέον την κορυφαία άμυνα στη Serie A με μόλις πέντε γκολ παθητικό σε 11 αγώνες, εκ των οποίων τα δύο τα δέχθηκε από την πρωτοπόρο και ασταμάτητη Νάπολι.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι διανύει την καλύτερή της φόρμα μέσα στη σεζόν. Την Πέμπτη κέρδισε με ανατροπή 2-1 τη Μίντιλαντ για το Europa League και στη Serie A μετράει 5-1-0 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως σε αυτό το αήττητο σερί στο ιταλικό πρωτάθλημα δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ. Πέρασε με καθαρά δίχτυα τόσο από τη Φλωρεντία, όσο και από το Μπέργκαμο, ενώ κράτησε στο μηδέν ακόμη και την εξαιρετική φέτος Ουντινέζε.

Απόψε, οι λατσιάλι υποδέχονται τη Σαλερνιτάνα (19:00 Cosmote 2HD, Live από το SPORT24), η οποία βρίσκεται εντός προγραμματισμού σε ό,τι αφορά στη συγκομιδή της. Είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και ταξίδεψε στη Ρώμη χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική πίεση.

Η Σαλερνιτάνα σε πέντε ματς εκτός έδρας φέτος έχει πετύχει τρία γκολ. Στα δύο πιο πρόσφατα ήταν παντελώς ακίνδυνη. Έχασε με 2-0 από την Ιντερ στο Μιλάνο με xGoals 1,81-0,25 και 5-0 από τη Σασουόλο με xGoals 3,22-0,57.

Πιθανότατα ούτε απόψε θα βρει πολλές στιγμές στη σοβαρή άμυνα της Λάτσιο, η οποία συνεχίζει να παίζει χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Τσίρο Ιμόμπιλε (6 γκολ), άρα έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι δύο φορές πιο προσεκτική αμυντικά, καθώς αν δεχθεί γκολ, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να απαντήσει με δύο μπροστά.

Στο 2.60 ανεβαίνει ο άσος από το 1.50 σε combo με το No/Goal. Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν η Λάτσιο κέρδισε τη Σαλερνιτάνα εντός-εκτός με 3-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ - Ζιρόνα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.70), 17:15
  • Λάτσιο - Σαλερνιτάνα: 1 & No/Goal (απόδοση 2.60), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ