ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Το σερί της Άρσεναλ και η βελτιωμένη Νότιγχαμ

Ο Μπουκαγιό Σακά πανηγυρίζει γκολ του στο Άρσεναλ - Λίβερπουλ
Ο Μπουκαγιό Σακά πανηγυρίζει γκολ του στο Άρσεναλ - Λίβερπουλ 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Άρσεναλ κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ από την Premier League.

Η Άρσεναλ πραγματοποιεί φέτος μία εξαιρετική πορεία στην Premier League με 28 βαθμούς σε 11 αγώνες. Στο παρελθόν μόνο η Νιούκαστλ δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα έχοντας κάνει ένα τόσο δυνατό ξεκίνημα.

Βέβαια, για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν είναι καθόλου εύκολο να πάρει τα σκήπτρα από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία χθες κατάφερε να περάσει από το Λέστερ, έστω και χωρίς τον Έρλινγκ Χάλαντ στη σύνθεσή της.

Αυτό σημαίνει ότι η Άρσεναλ υποχώρησε στη δεύτερη θέση και στο -1 από τους πρωταθλητές, επομένως οφείλει απόψε να δώσει τη δική της απάντηση κόντρα στη Νότιγχαμ για να επανέλθει στην κορυφή.

Προφανώς ο άσος είναι χαμηλά στο 1.25, ωστόσο η Νότιγχαμ (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) έχει αρχίσει πλέον να παρουσιάζει ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η απόφαση της διοίκησης να στηρίξει τον Κούπερ με ανανέωση συμβολαίου, σε πρώτη φάση δικαιώνεται. Η Φόρερστ μπορεί να είναι ουραγός, όμως έχει μαζέψει πέντε βαθμούς στα τελευταία τέσσερα ματς και έρχεται από τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Λίβερπουλ.

Το να κερδίσεις τη Λίβερπουλ σε έναν αγώνα, στην Premier League και δη τη φετινή απογοητευτική Λίβερπουλ μπορεί να τύχει. Το να το κάνεις όμως πειστικά με xGoals 2,50-2,20 είναι εμφανές δείγμα προόδου. Και όλα αυτά, ενώ πριν τη νίκη επί των Reds είχε κρατήσει, έστω με δόση τύχης, στο 0-0 την εξαιρετική Μπράιτον, η οποία χθες διέλυσε με 4-1 την Τσέλσι.

Από την άλλη βέβαια, η Άρσεναλ συνήθως δεν λαθεύει απέναντι σε νεοφώτιστες. Οκτώ σερί νίκες κόντρα σε ομάδες που ανέβηκαν από την Championship και είναι αήττητη εντός έδρας 34 διαδοχικά ματς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το πιο εντυπωσιακό όμως στατιστικό για το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα είναι ότι μετράει οκτώ διαδοχικές νίκες στο Emirates, όλες με Goal/Goal σε επίπεδο Premier League. Αν δεχθεί γκολ και απόψε από τη Νότιγχαμ, η Άρσεναλ θα συμπληρώσει 11 διαδοχικά ματς εντός έδρας χωρίς clean sheet και θα ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ συλλόγου.

Με βάση τη θαρραλέα εικόνα που έβγαλε η Νότιγχαμ κόντρα στη Λίβερπουλ δεν αποκλείεται να βοηθήσει από την πλευρά της για να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί της Άρσεναλ με το combo άσος και Goal/Goal.

Οι “κανονιέρηδες” έβγαλαν σημάδια κόπωσης στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Σαουθάμπτον και μοιραία ισοφαρίστηκαν σε 1-1. Επίσης, στο παιχνίδι με τη Λιντς (1-0), δέχθηκαν πολλές φάσεις, με την αντίπαλο μάλιστα να χάνει πέναλτι για να ισοφαρίσει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Λονδρέζοι την Πέμπτη αγωνίστηκαν και εκτός έδρας για το Europa League, στην Ολλανδία, όπου ηττήθηκαν με 2-0, από την Αϊντχόφεν.

Εν ολίγοις, η Άρσεναλ ενδέχεται απόψε να δώσει δικαιώματα στην ανεβασμένη Νότιγχαμ, ωστόσο με την επιθετική τετράδα Ζεσούς, Σακά, Μαρτινέλι, Εντεγκαρ λογικά θα βρει την άκρη για να επιστρέψει στις νίκες. Στο 3.10 ο άσος σε συνδυασμό με το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Νότιγχαμ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.10), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ