ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Ο φορμαρισμένος Γκαναγκό και το "σπριντ" του Μπεν Γεντέρ

Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Μονακό με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Louis II για τη Ligue 1
Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Μονακό με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Ναντ - Κλερμόν και Μονακό - Ανζέ από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Γεμάτο το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα στη Ligue 1 με επτά αναμετρήσεις. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Ναντ υποδέχεται στο Μποζουάρ την Κλερμόν (16:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά. Κέρδισε εύκολα με 4-1 την Μπρεστ, έφερε 1-1 εκτός έδρας με τη Νις, δεχόμενη την ισοφάριση με τραβηγμένο πέναλτι στο 97' και την Πέμπτη, λύγισε με 2-1 την Κάραμπαγκ, με γκολ στις καθυστερήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με αυτό το αποτέλεσμα, τα "καναρίνια" εξασφάλισαν μίνιμουμ ότι θα συνεχίσουν το χειμώνα στο Conference League και την ερχόμενη Πέμπτη θα παίξουν στο "Καραϊσκάκης" το τελευταίο τους χαρτί για τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Europa League, ελπίζοντας την ίδια ώρα η Κάραμπαγκ να μην κερδίζει τη Φράιμπουργκ στο Μπακού.

Σε αυτό το ανέβασμα της Ναντ ο παίκτης που εμφανώς πρωταγωνιστεί είναι ο Ιγκνάτιους Γκαναγκό. Ο Καμερουνέζος επιθετικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Λανς σκόραρε και στα τρία τελευταία ματς. Μάλιστα, στον αγώνα με την Κάραμπαγκ, ήταν αυτός που λύτρωσε στο 94' τη Ναντ, έχοντας μπει αλλαγή στο 78'.

Απόψε, ο Κομπουαρέ αναμένεται να τον επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα και το ενδεχόμενο ο 23χρονος άσος να συνεχίσει το σερί του σκοράροντας για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, προσφέρεται στο 3.50!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ενδιαφέρον ειδικό στοίχημα μπορεί να προκύψει και από το παιχνίδι της Μονακό με την Ανζέ (16:00 Live από το SPORT24). Εδώ στο επίκεντρο ασφαλώς βρίσκεται ο Μπεν Γεντέρ, ο οποίος κάνει ένα τελευταίο σπριντ πριν το Μουντιάλ, μήπως καταφέρει να πείσει τον Ντινιέ Ντεσάμ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας.

Ο αρχισκόρερ της Μονακό σημείωσε 63 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα την προηγούμενη τριετία και φέτος έχει πετύχει πέντε σε δέκα συμμετοχές. Μετράει οκτώ τέρματα στα τελευταία οκτώ επίσημα παιχνίδια, βρίσκοντας δίχτυα τόσο στην ήττα με 4-3 από τη Λιλ την περασμένη εβδομάδα, όσο και στο 1-1 της Πέμπτης με τη Φερεντσβάρος, στη Βουδαπέστη για το Europa League.

Ο Μπεν Γεντέρ είναι συνήθως ο εκτελεστής των πέναλτι για τη Μονακό και απέναντι στην ουραγό και χειρότερη άμυνα της Ligue 1 (29 γκολ παθητικό) θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει. Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι τον περασμένο Μάιο, η Μονακό είχε κερδίσει εντός έδρας την Ανζέ με 2-0, με τον πολύπειρο επιθετικό να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 61' Στο 2.10 το anytime του Μπεν Γεντέρ. Παίζεται ασφαλώς και το combo με τον άσο, είναι εμφανώς η πιο αδύναμη ομάδα στο Σαμπιονά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ναντ - Κλερμόν: Γκαναγκό Anytime (απόδοση 3.50), 16:00
  • Μονακό - Ανζέ: Μπεν Γεντέρ (απόδοση 2.10), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ