ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με φόρμα και ψυχολογία στις μικρές κατηγορίες

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Καρέ επιλογών από τις χαμηλές κατηγορίες της Γερμανίας, Ιταλίας και Ισπανίας

Δυνατές έδρες

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας θα μας απασχολήσει το πρώτο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου, αυτό ανάμεσα στο Αμβούργο και την Πάντερμπορν. Ματς με δυνατό φαβορί, το Αμβούργο φυσικά, που κάνει πρωταθλητισμό και τα δίνει όλα για μια θέση στην πρώτη δυάδα και την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της χώρας. Μια ματιά στη βαθμολογία και στον εντός έδρας απολογισμό του Αμβούργου και εύκολα γίνεται αντιληπτό για την ώθηση που έχει μπροστά στους οπαδούς του. Αλάνθαστο έως τώρα, 7/7 νίκες και 17-4 συνολικά γκολ! Η Πάντερμπορν αξιόμαχη, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Στο 1,60 ο άσος του Αμβούργου.

Την ίδια ώρα (14:00) άλλη μια επιλογή από τη Τσβάιτε. Οδηγός το κίνητρο, η φόρμα και η δύναμη της έδρας. Όλα αυτά τα στοιχεία τα διαθέτει η Γκρόιτερ Φιρτ που φιλοξενεί το Μαγδεμβούργο. Σε εκρηκτική κατάσταση η Γκρόιτερ, με πέντε σερί νίκες και αξιοθαύμαστο εντός έδρας απολογισμό. 6-1-1 μέχρι στιγμής και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και σε ανοδική πορεία. Το Μαγδεμβούργο είναι ομάδα με επιθετική φύση και υψηλά ποσοστά κατοχής, αλλά σχετικά χαμηλή αποτελεσματικότητα. Ο άσος της Γκρόιτερ Φιρτ στο 1,90.

Φόρμα και ψυχολογία

Στη Serie B της Ιταλίας υπάρχουν επτά παιχνίδια το Σάββατο, με τα περισσότερα να διεξάγονται στις 15:00. Σε αυτή την ώρα βρίσκεται αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο και μπορεί να γίνει παιχνίδι, με την Τσιταντέλα να υποδέχεται την Κοζέντσα. Σε πολύ καλή φάση η γηπεδούχος. Φορμαρισμένη με τέσσερις σερί νίκες, ψυχολογία, ενώ έμαθε να βάζει ουσία στο παιχνίδι της. Σταθεροποιείται στην οκτάδα, δίκαιο το 1-0 επί της Φεραλπισαλό εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Αντίθετα, η Κοζέντσα περνάει άσχημες μέρες. Δεύτερη σερί ήττα και η κατάρρευση στο β’ ημιχρόνο με την Τερνάνα (3-1), υπάρχει προβληματισμός. Αποδεκτός ο άσος στο 2,05.

Το απόγευμα (19:30) στη Σεγούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας στεκόμαστε στο Μπούργος – Μιραντές. Δύο μικρομεσαίες της κατηγορίας, που το στυλ ποδοσφαίρου τους διαφέρει σε σχέση με αρκετές άλλες. Τα προσεγγίζουν πιο επιθετικά τα παιχνίδια τους και δεν είναι μόνο άμυνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μιραντές που έρχεται μεν από το 0-0 εντός απέναντι στη Σανταντέρ, αλλά προηγήθηκαν τέσσερα σερί παιχνίδια με πολλά γκολ (όλα με Goal/Goal). Είναι μια χαρά τιμή το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο στο 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμβούργο – Πάντερμπορν : 1 (απόδοση 1.60), 14:00
  • Γκρόιτερ Φιρτ - Μαγδεμβούργο: 1 (απόδοση 1.90), 14:00
  • Τσιταντέλα – Κοζέντσα : 1 (απόδοση 2.05), 15:00
  • Μπούργος – Μιραντές : Goal/Goal (απόδοση 2.00), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ