ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με φόρμα και παράδοση η ΚΠΡ

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Η εμβόλιμη αγωνιστική των μικρών κατηγοριών στην Αγγλία ολοκληρώνεται σήμερα με έξι παιχνίδια από την Championship.

H Championship είναι ένα από τις πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα του πλανήτη και κάθε χρονιά οι θέσεις ανόδου και υποβιβασμού εξελίσσονται σε θρίλερ, ενώ είναι σύνηθες μεγάλα και ιστορικά ονόματα του αγγλικού ποδοσφαίρου να μπλέκουν άσχημα.

Όπως καλή ώρα η Στόουκ και η ΚΠΡ, που φέτος τα έκαναν κυριολεκτικά θάλασσα και κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό: 32 βαθμοί και 20ή η Στόουκ, 29 και 22η, δηλαδή μέσα στην τριάδα του υποβιβασμού, η ΚΠΡ. Και φυσικά το αποψινό τους ματς είναι κομβικό, καθώς πλέον το τέλος της σεζόν τον Μάιο αρχίζει να αχνοφαίνεται στο βάθος του δρόμου.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Τέτοια εξάποντα ματς είναι φυσικά πολύ ιδιαίτερα και συνήθως δύσκολα στην ανάγνωσή τους, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η φόρμα είναι ξεκάθαρη. Η Στόουκ έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 3-13 και συνολικά μέσα στο 2024 έχει μόνο μία νίκη, κι αυτή απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας και σχεδόν ήδη καταδικασμένη Ρόδεραμ. Κι από την άλλη η ΚΠΡ έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς ήττα, με 2-2-0.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ΚΠΡ, επιπλέον, έχει και καλή παράδοση στο Στόουκ, με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μόνο μια ήττα στα τελευταία της πέντε παιχνίδια, και με αυτά τα δεδομένα οι αποδόσεις του διπλού, που παίζει σε τιμές γύρω στο 3,50, αν μη τι άλλο κρίνονται ως κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Και πιο συντηρητικά επιτρέπουν να βάλουμε από δίπλα και το DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στόουκ – ΚΠΡ: 2 DNB (απόδοση 2,57) 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ