TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με τα γκολ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Ντόρτμουντ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Ντόρτμουντ © 2023 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και κάνει παιχνίδι με τα γκολ από το Champions League και την Championship.

Μια χαρά κλήρωση για την Παρί Σεν Ζερμέν, θα πρέπει να δείξει και στην πράξη ότι έχει τον πρώτο λόγο ενάντια στη Σοσιεδάδ. Να κάνει το καθήκον της στο πρώτο ματς στο Παρίσι και να βάλει σωστές βάσεις πρόκρισης. Εκτός από την παραπάνω εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια η Παρί, στην έδρα της στα ευρωπαϊκά είναι σχεδόν άτρωτη, ενώ σκοράρει και πολύ πιο εύκολα από τους Βάσκους.

Από τη μεριά της η Σοσιεδάδ κουβαλάει και κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό και δείχνει να μην έχει την ίδια ενέργεια. Πάμε με το No Goal στο 1.90, στη λογική του ότι δεν θα σκοράρουν οι Ισπανοί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο άλλο ματς της ημέρας για το Champions League και στη Ρώμη, η Λάτσιο υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Προφανώς και είναι σωστά το φαβορί η Μπάγερν, αλλά σε αυτές τις τιμές το διπλό δεν έχει καμία αξία, έστω και αν αυτά τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ τα καθαρίζει με τη φανέλα. Το κλίμα στις τάξεις της δεν είναι το καλύτερο, κάθε άλλο μετά την ήττα από την Λεβερκούζεν, η άμυνά της τρεκλίζει σε όλη τη χρονιά, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Ελπίζει και η Λάτσιο πως θα σκοράρει, το αμφίσκορο στο 1.75 είναι λογική επιλογή.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Συνεχίζουμε με την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας στην οποία υπάρχουν πέντε αναμετρήσεις την Τετάρτη. Θα σταθούμε στο Πρέστον – Μίντλεσμπρο. Από τις αρχές Νοέμβρη είχε να ντουμπλάρει νίκες η Πρέστον, 2-0 στο Κάρντιφ. Σοβαρή και πιο αποτελεσματική, ξαναμπαίνει σιγά-σιγά στη μάχη της 6άδας. Δεν μπορεί να καλύψει το έδαφος η Μίντλεσμπρο, 1-2 από την Μπρίστολ Σίτι. Κόστισε η κακή άμυνα στο α’, με περισσότερη επιθετικότητα στο β’, αλλά μπόρεσε μόνο να μειώσει. Ματς που αναμένεται να έχει φάσεις και γκολ, επιλογή το αμφίσκορο στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σ.Ζ. – Σοσιεδάδ: No/Goal (απόδοση 1.90), 22:00
  • Λάτσιο - Μπάγερν: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 22:00
  • Πρέστον – Μίντλεσμπρο: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:30
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ