TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με φόρα για το 2.96 στο Αστέκα

Leon's Victor Davila, left, and goalkeeper Rodolfo Cota talk during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Leon's Victor Davila, left, and goalkeeper Rodolfo Cota talk during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) © 2022 EDUARDO VERDUGO/ASSOCIATED PRESS

Η Κρους Ασούλ προσπαθεί να ανακάμψει, φιλοξενεί τη Λεόν σ’ ένα ματς που μόνο εύκολο δεν είναι. Ποντάρισμα στο 2.96.

Η μεσοβδόμαδη δράση στο Μεξικό συνεχίζεται και τα φώτα απόψε πέφτουν στα αχανές Αστέκα. Εκεί που η Κρους Ασούλ φιλοξενεί τη Λεόν. Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο εν λόγω ζευγάρι σε ό,τι αφορά στα σημείο. Ο άσος καταγράφει ανοδική πορεία και από το 2.17 πλέον τιμάται στο 2.28. Στον αντίποδα το διπλό πιέζεται και από το 3.12 εντοπίζεται αυτή τη στιγμή στο 2.96.

Η Κρους Ασούλ μετά από την ξεγυρισμένη επτάρα που έφαγε από την Κλαμπ Αμέρικα προσπαθεί να ανακάμψει. Έχει έτσι και αλλιώς πολλά θέματα στην άμυνα σ’ όλη τη διάρκεια του Απερτούρα και δίνει αγώνα ώστε να μπει στις θέσεις του ρεπεσάζ. Απέχει μόλις ένα βαθμό από την είσοδο, έχοντας ματς λιγότερα από τη Χουάρες. Με νίκη απόψε θα την αφήσει από κάτω. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε τη Μασατλάν δίχως να ενθουσιάσει. Άνοιξε το σκορ στο 21’, πέτυχε και άλλο στο 45’ με πέναλτι, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν η επιτομή της γεμάτης εμφάνισης, ειδικά από τη στιγμή που από το 35’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Η Λεόν είναι σταθερά καλή, στην ένατη θέση, διαχειρίζεται ορθά και με αποτελεσματικό τρόπο τα όποια αγωνιστικά προβλήματα και τις απουσίες που μπορεί να της προκύψουν. Είναι σε πολύ καλή φάση, μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία, ενώ πάει με φόρα στο Αστέκα απόψε, καθώς έβγαλε μεγάλο διπλό στην έδρα της Τϊγκρες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κρους Ασούλ έχει αγωνιστικά θέματα, δεν έχει φόρμα, μετράει απουσίες στην άμυνα και δεν ενθουσιάζει. Η Λεόν έχει τη φόρα, το ηθικό, είναι πιο αποτελεσματική τελευταία, αποπνέει μεγαλύτερη σιγουριά. Διαθέτει πιο δεμένο σύνολο και το 2.96 του διπλού αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρους Ασούλ - Λεόν: 2 (απόδοση 2.96), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ