TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με ενθουσιασμό και γκολ στη Σάρλοτ, έχει βάση το 1.85

Οι παίκτες της Σάρλοτ  πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στο Βανκούβερ στη Σάρλοτ
Οι παίκτες της Σάρλοτ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στο Βανκούβερ © 2022 NELL REDMOND/ASSOCIATED PRESS

Το Όστιν συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη για να διατηρηθεί στο κόλπο των playoffs της MLS και αυτή τη φορά δοκιμάζεται στη Σάρλοτ. Ποντάρισμα στο 1.85.

Η δράση συνεχίζεται στο MLS με δυνατές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στη Νορθ Καρολάινα η Σάρλοτ κοντράρεται με το Όστιν (02:00 LIVE από το SPORT24) σ’ ένα δυνατό ματς, που η οικοδέσποινα δεν πρόκειται να πουλήσει εύκολα το τομάρι της. Παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό η Expansion ομάδα από τη Σάρλοτ, ο κόσμος σπρώχνει τους παίκτες, ενώ σε γενικές γραμμές παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Παίρνει βέβαια και αποτελέσματα όταν παίζει εντός, έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ, με 6 νίκες και ήττες, μόνο η τρίτη και πρωταθλήτρια Νιου Γιορκ Σίτι έχει καλύτερο ρεκόρ στην έδρα της (6-2-1). Θα δώσει δεδομένα τη μάχη της για να μπει στα playoffs και ως τώρα ελπίζει, αφού η απόσταση είναι στους 4 βαθμούς. Σήμερα έχει επιστροφές μετά από τα κρούσματα κορονοϊού που προέκυψαν, θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο στο Μόντρεαλ αλλά έχασε 2-1. Πλήρωσε τις απουσίες, αφού επιθετικά έπιασε πολύ καλή απόδοση.

Το Όστιν προσπαθεί να ανακάμψει, είναι στην τρίτη θέση την περιφέρεια και διάγει περίοδο με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Οι προσανατολισμοί είναι ξεκαθαροι, αφού θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω σε σχέση με την περσινή πρώτη χρονιά που δεν μπήκε στα playoffs. Προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στο Ντάλας εντός έδρας με 2-2, σ’ ένα ματς που δεν έπιασε καλή απόδοση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Όστιν δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα, η Σάρλοτ είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστη στην έδρα. Δεν χάνει εύκολα, παίζει με άλλον αέρα και αυτοπεποίθηση. Κοντράρονται ομάδες που χαρακτηρίζονται για το επιθετικό στυλ τους. Στο 1.85 το over 2,5 μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Τα 6/7 τελευταία ματς στον δρόμο της Όστιν στο MLS έληξαν Over 2,5

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάρλοτ - Όστιν: Over 2,5 (απόδοση 1.85), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ